AKKO 3084 Silent 84Keys bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūros Tipas-C Belaidės Gateron Jungiklis su Apšvietimu Žaidėjus klaviatūros PBT Keycaps

€76.84

-30%

€111.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akko klaviatūra, belaidė klaviatūra, pelė razer, akko keycap, cherry mx jungiklis, 6 automatinė klaviatūros rinkinys, hp bandymas, gateron, pritaikyti bluetooth, fr pbt keycap.

AKKO 3084 84 Tylus Klavišai, bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūra

Custom Gateron Jungiklis

Remiantis Cherry MX jungiklis versija, mes turime pridėti daugiau jungikliai šios šeimos: Gateron Oranžinė/Rožinė/Žalia jungiklis.Į Gateron Orange Jungiklis jaučiasi tarp Juodosios perjungti ir Raudonas jungiklis, tai tinka tiek žaidimų, ir biurui.O Rožinė jungiklis yra daugiau Linijinis jaučia, kuris yra labiau tinkamas rinkti tekstą.Eikvoti ne milimetro ploto, AKKO 3084 leidžia puikiai panaudoti savo mažųjų formos koeficientas.Jis namai 84 klavišai, įskaitant pilną rodykles ir du antrojo lygio klavišą, kompaktiškas ir nešiojamas.

Patobulinta "bluetooth" 5.0 Mechaninė Klaviatūra

Šią versiją mes turime atnaujintas į naujausią "bluetooth" 5.0 versija, kuri yra greitesnis ir stabilesnis nei ankstesniais 3.0 versija.Tai gali pora su 3 prietaisų dauguma.Turbūt geriausias iš visų, valdyba veikia "bluetooth" belaidis ryšys, o tai reiškia, nėra fussing su erzina, USB jungtis.Tačiau naudojant pridedamą USB kabelį taip pat galite mėgautis laidinė klaviatūra taip, kaip tu nori.

PBT Keycaps ir Tylus Spalva Temą

Pasirinktas PBT keycaps, Pagaminti per procesą, šiluminės sublimacijos, užtikrina ilgą tarnavimo laikas be nebesvarbi.Išradingai priimti Tylus Spalvų Schemą, retro juoda balta, klasikinis rodomas pilna.Papildomų pakeitimo keycaps siūlo daugiau galimybių rinktis, atnaujinti jį, kad jūsų asmens užsakymą klaviatūra.

1800mAh Didelės Talpos Baterija

Su built-in 1800mAh akumuliatorius, tai gali trukti iki 12 valandų su apšvietimu ir 90 valandų be apšvietimo.Tai galėtų būti jūsų idealus pasirinkimas trumpą keliauti su šia funkcija ir kompaktiškas išplanavimas.Be to, suprojektuoti su keliais shortcutkeys ultimate patogumo, pavyzdžiui, sparčiuosius klavišus, garso kontrolę, skaičiuoklė, meniu.

Guminės kojelės ir Tipo C Kabelio

Remiantis ergonomikos klaviatūra yra skirta guminės kojelės stabiliam ir patogiai rašyti patirtis.Kabelis yra atskirtas nuo klaviatūros, kartu su Tipas-c uosto, tai patogu naudoti bet kokiomis sąlygomis.

Patarimai, kaip prijungti "bluetooth"

1. Pirmą kartą naudojant "bluetooth", jums reikia priskirti tris prietaisus perjungimas FN+E/R/T. Perjungimo o taip pat ieško jūsų prietaisų ir prijungti prie jo.Kai jis prijungtas, jis bus prisimenamas kitą kartą ir automatiškai prie jo prisijungti, kai jūs įjungiate.

2. Paspauskite Fn+Tab pakeisti tarp Laidinio/bluetooth Režimu.

3. Atidarykite "bluetooth" parametrai jūsų prietaisas ir tada prisijungti."Bluetooth" pavadinimas yra 3084BT-1/3084BT-2/3084BT-3.

Kaip iš naujo nustatyti "bluetooth" parametrus

Jeigu užmiršote savo prijungtų prietaisų, ar nėra jokių gedimų, galite paspausti FN+~ jį atkurti.

Išjunkite "bluetooth"

Kai nenorite naudoti klaviatūros, jūs galite išjungti mygtuką ant nugaros, kad būtų taupoma energija.Klaviatūra bus automatiškai miego režimą, jei nėra naudojami 10 minučių, ir jūs galite pabusti jį, paspausdami bet kurį mygtuką.

Pastaba: naudojant "Windows" sistema, pažadinti metu bus paveikta įjungimo režimu.

GAMINIO SPECIFIKACIJOS

Gamintojas:AKKO

Matmenys:315*127*42mm

Medžiaga:PBT

Svoris:0.76 kg

Keycap:PBT Medžiaga, OEM profilis

Sąsaja:Tipas-C Su USB

Multimedijos klavišai:Taip

Apšvietimas:Baltas (Numatytasis)

Macro:Taip

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas LEORY
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Riešo Parama No
Veikimo Stilius Mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Apšvietimas balta
"bluetooth" 5.0
Pakuotė Taip
Sąsajos Tipas "bluetooth", "Bluetooth/USB
Kalbos lietuvių
Stilius STANDARTAS, Ergonomika, Daugiaformačių, atsparus vandeniui, Žaidimų, Mini, Nešiojamas, Daugiafunkcinis Klaviatūra, Kita
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
multimedijos klavišai Taip
Klaviatūra Standard 83 klavišus
Medžiaga pbt
Prašymas Desktop, nešiojamas kompiuteris
Modelio Numeris AKKO 3084 Silent
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai