Septynių Spalvų Klaviatūra su foniniu Apšvietimu K16 87 Klavišus 12 Multimedijos Klavišus KOMPIUTERIO / Nešiojamas anglų Žaidimų Klaviatūra Sustabdytas Keycaps Karšto

€5.61

-25%

€7.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio multimedijos, klaviatūra su apšvietimu keycaps, juodos kepurės keycaps, belaidė klaviatūra, žaidimas keybord, skaidrus klavišą caps mechaninė klaviatūra, klaviatūros pcb, hp bandymas, klaviatūros rk61, keycap derva.

Septynių Spalvų Klaviatūra su foniniu Apšvietimu K16 87 Klavišus 12 Multimedijos Klavišus KOMPIUTERIO / Nešiojamas kompiuteris

Aprašymas:

Ergonomiškas dizainas: Po atidarymo klaviatūros stovą, jį sudaro kampą su stalu, kuris yra ergonomiškas ir prisitaiko prie lenktas raktas dangtelį, kuris gali efektyviai sumažinti pirštų nuovargį, kurį sukelia ilgalaikis naudojimas klaviatūros .

Laisvos Vietos: palyginti su daugybę klaviatūros 104, 87-pagrindiniai projektavimo daro kūno kompaktiškesnis, net ant full biuro stalas, jūs galite lengvai rasti vietą, atlaisvinti daugiau vietos, leidžiantis pelės Skaidrių laisvai ant stalo.

19 konfliktas nemokamai klavišus ir 12 multimedijos klavišai: antifantasma technologija klaviatūra leidžia kelis klavišus dirbti vienu metu be konfliktų. 12 multimedijos klavišų derinius, kad jį būtų lengva dirbti ar žaisti, ir padidinti efektyvumą.

patvarus ir atsparus vandeniui: aukštos kokybės ABS raktų žiedai ir šlifuoto metalo plokštės yra ypač tvirtos, dėvėti, atsparus ir atsparus vandeniui, kuris suteikia jums ramybė.

Platus suderinamumas: žaidimų klaviatūra su PC kabelis yra suderinama su Windows XP / 2000 / VISTA / 7/8/10!

Specifikacija:

Modelis: K16

Dydis: 37.6X15.4X4CM

Svoris: 590G

Medžiaga: ABS

Sąsaja: USB

Skaičių mygtukai: 87 klavišus

Pagrindiniai konfliktų: 19 klavišus be konfliktų

Ilgis linijos: 1,5 m

Ekrano apšvietimo spalva: spalvinga sumaišyti šviesos

Taikytinos modeliai: Universalus

Produktų sąrašas:

1X Laidinė Klaviatūra

Sąsajos Tipas USB
Kalbos lietuvių
Stilius apskaičiuoti žaidimas
Veikimo Stilius MEMBRANA
Modelio Numeris kompiuterinis žaidimas
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Klaviatūra Standard 87 Klavišus
Prekės Pavadinimas Hxroolrp
Ašies Kūno Prekės ŽAIDIMAS
Tipas Laidiniu
Pakuotė Taip
Prašymas Numeris
Riešo Parama No

Panašūs produktai