2021 Vasaros Retro Drugelis Spausdinti Homewear Nustatyti Naujas Off Peties Apkarpyti Viršūnes ir Plati Koja Kelnės Kostiumas Pavasario Backless Dviejų dalių Rinkiniai

€15.87

-40%

€26.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: riebalų moteris maudymosi kostiumėlį, julissa mo, vienos pečių marškinėliai, pasėlių viršų ir trumpi, bell bottom romper, pečių viršus, purus pyjama, megztinis ir sijonas rinkinys, off peties viršų, off peties moterims.

Dydis Lentelė

Dydis(cm)

Juosmens

Klubai

Apatinės Krūtinės

Kelnių Ilgis

S

60

102

64-86

104

M

64

106

68-90

105

L

68

110

72-94

106

XL

72

114

76-98

107 Pastaba: 1.Prašome leisti 2-3 cmdifferences dėl rankinis matavimas. (1 cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm) ,Prašome patvirtinkite savo dydį, prieš jus pirkti!!! 2.Dėl skirtingos ekrano rezoliucijos,apšvietimo ir fotografavimo kampu,tai bus egzistuoja subtilus spalvų skirtumas,ačiū už jūsų supratimą!!!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Lytis Moteris, Women/Ladies/Female/Woman More To Love
Seksualinio Pobūdžio No
Paslauga Didmeninė Prekyba & Dropshipping
Stilius Elegant/Fashion/Sexy/Casual
Ilgis Full Length
Nepadori Nuotrauka No
Storis Normalus
Modelio Numeris ZJ02549
Elemento Tipas Pižama
Apykaklės Spageti Dirželis
Sezonas Vasaros, Pavasario/Vasaros/Rudens/Rudenį/Žiemą
Modelio Tipas Spausdinti
Proga f
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris
Prekės Pavadinimas ZJASXMS
Medžiagos Sudėtis MEDVILNĖS, Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Nuolaida daugiau vienetų daugiau nuolaida

Panašūs produktai