Pižamos Komplektas 2 Gabalas/set Sleepshirts Moterų Sexy Kratinys Sleepwear Karšto Erotika Nightgowns NightDress apatinis Trikotažas Rankovių Homme

€8.08

-50%

€16.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medvilnės sleepwear, pyjama lytis, nėriniai skraiste, pajama lytis, šilko skraiste, baby doll šilko, sexi sleepwear, pajama, erotinis pižama moterims, skraiste sleepwear.

Stilius: Sexy

Medžiaga: Poliesteris + Spandex

Spalva: Balta

Dizainas Funkcijos: spausdinti

Dydis: M / L

Įpakavimas: 1 vnt viršų , 1 vnt šortai

Šiltas Patarimai:

1. Dėl fotografavimo šviesos ir stebėti yra ne tas pats, prašome leisti šiek tiek spalvų įvairių, prašome vyrauja natūra;

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm paklaida;

3. Į visus klausimus apie produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis ir gauti patenkinamą sprendimą, jūsų supratimu, bus be galo dėkingas.

SKELBIMAS:

* Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

* Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Mokėjimo Terminai

MasterCard, visa, Boleto, WebMoney, Qiwi Piniginės yra priimtinas mums.

*Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą, jei jūs naudojate mokėjimo, sąlyginio Deponavimo, Pinigai bus išleisti, kad mums tik po to, kai patvirtino, pristatymas.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

EMS, DHL, China Post, ePacket, Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas

*Mes nesame atsakingi už vėlavimą coursed papročius, mokesčiai ir kitos užsakymą mokesčius.

Atsiliepimai

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Grįžti & Grąžinti

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai ir mes, gali nemokamai pasikeisti į jus, bet pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Storis Normalus
Sezonas Vasaros
Ilgis Shorts
Nepadori Nuotrauka No
Apykaklės Spageti Dirželis
Modelio Numeris Suknelė SF2932
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Gėlių
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas SAFEER
Elemento Tipas Pižama

Panašūs produktai