5/10/20 vnt Gamtos Matatabi Naminių Kačių Užkandžių Lazdos Valymas Dantų Katžolių Kačių Žaislai Actinidia Silvervine Pet Žaislas Katėms

€0.67

-50%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: matatabi dantų lazdos, juoda katė plakatas, kačių žaislas, katė saldainis, katė žaislas, katė katžolių žaislas, katė 6a, 6e, matatabi silvervine, žąsų lempos, katės letena.

Savybės

100% nauja!

Į silvervine lazdos katės yra aukštos kokybės, natūralus, saugus ir nekenksmingas, kurie turi stiprų potraukį katės' uoslė!Mūsų katė lazdos gali teikti jūsų katė su pakankamai saugos ir malonumą!

Į silvervine lazdos katės yra veiksmingas šalinant dantų apnašas ir akmenis, pašalinti blogą kvapą ir apsaugoti burnos sveikatos jūsų augintiniui.Kad jūsų katė jaučiasi ramus ir atsipalaidavęs.

Mūsų katžolių lazdos yra naudinga katės", virškinimo sistemai ir gali pagerinti savo virškinimą.Šių silvervine lazdos katės yra pakaitalas, katžolių, kuris gali pritraukti katės dėmesį daugiau nei katžolių ir įkvėpti katės žaismingas gamtos ir suteikia valandų pratybų.

Jums gali tiesiogiai naudoti katė lazdos, kaip katę kramtyti žaislas žaisti su kate.Ir mūsų katžolių lazdos paramos katėms valgyti, tiesiogiai arba naudoti po nukirto odos katžolių lazdos.Rekomenduojama, kad suaugusių kačių 2-3 kartus per savaitę, lazdą per laiko.

Katės ir kačiukai labiausiai amžiaus gali naudoti mūsų katė lazdos!Katė kramtyti žaislas bus stipriai pritraukti jūsų katė ir padaryti mielas atsakymų, kaip antai kramtomoji, trina, lyžis, geležinkelių, veikia, užkimęs ir kt.Todėl atneša jums ir jūsų augintiniui arčiau.

Specifikacijos

Pavadinimas: Silvervine lazdos

Tipas: Naminių kačių kramtyti žaislus

Medžiaga: Silvervine, actinidine

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Storis: 0.7-0.95 cm/0.28-0.37"

Ilgis: 11.5-12cm/4.53-4.72"

Dėmesio

1. Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

2. Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

3. Nerekomenduojama katėms iki 3 mėnesių amžiaus ir nėščioms katėms.

4. Nes skirtumo, kūno sudėjimą ir žarnyno absorbcijos talpa kiekviena katė, katė kramtyti žaislas gali būti tinkamas ne visoms katėms.Kai kurios katės gali nereaguoti į kačių lazdos dėl savo fizinės būklės ir amžiaus.

Pakuotė

5/10/20 x Katę Kramtyti Žaislus

Ilgis 11.5-12cm/4.53-4.72"
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Kilmės KN(Kilmės)
Storis 0.7-0.95 cm/0.28-0.37"
Tipas katės, Naminių kačių kramtyti žaislus
Medžiaga Silvervine lazdos, silvervine, actinidine

Panašūs produktai