Katė Žaislas Reguliuojamas Maisto Produktų Pilstymo Katės Įspūdį Žaislas Katė Žaislas Augintiniui Žaislas Augintiniui Produkto Masažuoklis Žaislas Su Vėjo Malūnas Sraigto

€2.44

-40%

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda katė plakatas, šuo, megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, stabdžių augintiniai, katė žaislas, ryšiai augintiniai, pet mini, katė atvartu, katė suktuko.

Savybės:

1. Daugiafunkcinis Kačių Žaislų: Tai daugiafunkcinė kačiukas žaislas.Jis gali būti naudojamas kaip lėtai finansuojančiojo pr maisto produktų pilstymo žaislas, patefonu, kačių žaislas, masažuoklis pet žaislo, kuris gali būti sukama 360 laipsniu katės stumti.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip interaktyvus katė erzina lazdas.

2. Reguliuojamas Maisto produktų Pilstymo Katė Žaislas: Atidarykite viršutinį dangtį žaislo įdėti kačių maisto ar užkandžių į žaislas.Yra įjunkite pusės žaislo, kuris gali būti naudojamas reguliuoti greitį maisto nesandarus.

3. Vėjo malūnas sraigtas: Šis žaislas yra vėjo malūnas sraigto dizaino, kuris gali pritraukti katės vis daugiau dėmesio.

4. Katės Įspūdį Žaislų: Tai yra ne tik eilinė katė žaislas, bet ir katė švietimo žaislas.Katė bus padaryti viską, kas įmanoma suplakti žaislų, kad užkandžių ištekėti iš žaislas, kuris padidės katės IQ.

5. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

Aprašymas:

Šiuo metu bendrauja su savininku, jis gali padidinti laimės tps,sumažinti nerimą katino dienos nuobodulio, todėl, kad katės neturi įpročio sunaikinti familys baldų ir drabužių, bet daugiau.Ji taip pat gali nemokamai savininkų rankas, leidžiant savininkas erzinti katė ir atsipalaiduoti save.

Techniniai duomenys:

Dydis: 100*155mm

Spalvos: mėlyna,žalia, geltona(pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Tikslas: funny cat

Pakuotė:

1 vnt * Masažuoklis Katė Žaislas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Yra Protingas Prietaisas No
Tipas katės
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 100*155mm
Žaislai Tipas Kita
Prekės Pavadinimas Hoopet
Spalva Mėlyna, Žalia, geltonos spalvos(pasirinktinai)

Panašūs produktai