Praktinių Šuo, Katė Pet Saugos Kolonėlė Automobilio Saugos Diržas Diržai Pavadėlio Kelionės Įrašą Dirželis Švino

€2.64

-25%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo har, automobilių pet sėdynės, paprastas kačių narvas, pet vežimėlis, šuo vežimėlis, vežėjas šuo, ryšiai augintiniai, automobilių šuo sėdynės, šuo automobilio sėdynės m, šuo.

Praktinių Šuo, Katė Pet Saugos Kolonėlė Automobilio Saugos Diržas Diržai Pavadėlio Kelionės Įrašą Dirželis Švino

Saugumas: Šis profesinės saugos diržo padeda išlaikyti jūsų augintinio vietą ir užkirsti kelią ramiai.Pritaikomumas: Kaip ilgai, kaip ji gali būti pakoreguota, kad atitiktų dydis jūsų augintiniui saugumui užtikrinti augintinio ,pavadėlio yra ne tik tinka šunelis, bet taip pat taikomas ir kitus gyvūnus, įskaitant kačių, naminių kiaulių, ir t.t .

Ilgaamžiškumas: Mūsų pavadėlio yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir saugumą jums ir jūsų augintinė.Mes naudojamas kieto metalo sagtis už papildomą ilgaamžiškumą!

Tai yra reguliuojamas pet šuo, katė automobilio saugos diržu.Tai pet diržas turi reguliuojamas dirželis, užtikrinant komfortą jūsų augintiniui.

pet automobilio saugos diržas užtikrina labiausiai saugiausia keliauti už savo augintinio, ir pateikia labiausiai atsipalaiduoti vairavimo patirtis jums.

Tai pet diržas yra lengvai pašalinamas, todėl puikus pavadėlio jūsų automobiliui.Ji yra paprasta, kad naminių gyvūnų pritvirtintas prie medžio ar kitų stiprių po išlaikyti augintiniai saugūs, kai jums reikia.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nailonas

dydis:

Apykaklės dydis: 35-47.5

Diržo dydis: 42.5-75cm

Pakuotės Turinys:

1 X Pet Saugos Diržų Pavadėlio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida - / - 1-3cm.

Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Fitable Svoris -
Sezonas Visi sezonai
Stilius Klasika
Tipas Šunys
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Nailonas
Modelis Kietas

Panašūs produktai