Nauja Kamera, Stendas, Lankstus Desk Mount Gooseneck Apkaba Kameros Savininkas Web-cam Priedai Laikiklis telefono Magnetinio holde

€7.45

-49%

€14.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stovi kameros, popsocket, alisunny kameros savininkas, telefonas stento, gooseneck turėtojas, popsocket su, kameros skirtos android tv box, gooseneck kameros, lauko kamera, stendas, baras apkabos, mount.

Nauja Kamera, Stendas, Lankstus Desk Mount Gooseneck Apkaba Kameros Savininkas Web-cam Priedai Laikiklis telefono Magnetinio holde

Savybės:

1. Nešiojamų ir reguliuojamas: tinklo kamera kaklo rėmo galima pritvirtinti ant stalo, stalas, švediškas stalas, lova.Maksimalus storis yra per 5,5 cm (2.16 cm).Reguliuojamas gooseneck gali padėti jums fiksuoti nuotraukas, gyvo vaizdo įrašai, įrašyti vaizdo įrašus iš YouTube, joga realaus laiko mokyti, maisto gaminimas, sportas, dviračiai ir kt.

2. Universalus 1/4 colio skersmens varžtais ir telefono įrašų: Gooseneck kameros laikiklis ateina su 1/4 colio skersmens varžtais ir universalaus telefono įrašus, 1/4 colių varžtai yra visiškai suderinama su visais kameras, Gopro, sporto fotoaparatai ir visi kiti kompaktiški fotoaparatai su 1/4 colio sriegiu, pavyzdžiui, C925e, C922x, C922, C930e, C930, C920, C615, Webcam Brio 4K,dėl GoPro Hero 8/7/6/5, "iphone", "Android" telefonai, skirti "Huawei", už Xiaomi , Samsung ir kt.

3. Platus taikymas: Nešiojamų/lanksčios/reguliuojamas gooseneck kalno stovi.Nesvarbu, ar esate namie/biure/mokyklos/lauko/kelionės/sportas/dviračiais, galite naudoti C930e/C922, Gopro 7/Gopro 5 ir mobiliųjų telefonų nustatyti fotoaparato laikiklis taip, kad ji gali padėti jums fiksuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus.

4. Teleskopinis gooseneck kalno stovi: fotoaparatas gooseneck mount stendas gali pratęsti iki 60 cm/23 cm; prekės svoris: apie 450g/0.99 lb.Kameros savininkas gali prisitaikyti prie aukštos raiškos kameros/kameros/telefonai, sveriantiems iki 1.1 svarų ir nėra tinkamas didelių gabaritų kameros ir įranga.

5. Ką jūs gaunate: 1 x gooseneck vaizdo kameros laikiklis; 1 x universalus telefono įrašą, 1 x 1/4" varžtų.

Specifikacija:

Medžiaga: metalas + ABS

Atramos ilgis: apie 60 cm/ 23 cm

Taikoma: 1/4 tinklo kameros, mobilieji telefonai ir tablečių

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas

Atrama*1

Įrašą*1

1/4 Varžtas*1

Įkroviklis No
7 Telefono Laikiklio Žiedas
5 Telefono Laikiklis
3 mobiliųjų telefonų priedai turėtojas
Yra Garsiakalbis Taip
Modelio Numeris Telefono Laikiklis
Suderinamos Prekės Universalus
1 Mobiliųjų Telefonų Priedai
6 telefono laikiklio stovas
8 telefono laikiklis dviratį
2 savininkas telefono
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
9 telefono laikiklis stalas
Tipas Stalas Turėtojas
Savybės Jokios Funkcijos
4 mobiliųjų telefonų priedai automobilių Turėtojas

Panašūs produktai