10 Stilius Plaukų Kraštų Tatuiruotė Lipdukas Kūdikio Plaukų Pony Tail Stilių Laikina Tatuiruotė Lipdukas Šabloną Aptakus Kraštų Kirpčiukai Tatuiruotė Lipdukas

€0.46

-50%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų tattoo, klipo plaukai surišti į uodegą, gary poteris tatuiruotė, Tatuiruotė, laikinos tatuiruotės, sienos lipdukas, tatuiruotė trafaretas, lipdukas tatuiruotė, plaukų tattoo šabloną, plaukų lipdukai moteris.

10 Stilius Juodi Plaukai Kraštų Tatuiruotė Lipdukas Kūdikio Plaukų Laikinai Lipduką "PASIDARYK pats" Gamtos Šukuosena Ilgalaikį Plaukų Aksesuarai

Ypatybė:

1. Ilgalaikis ir atsparus vandeniui: Plaukų tattoo lipdukai yra labai atsparus vandeniui aplink kraštus ir likti dušas, prakaitavimas.Išlieka visą dieną, no frizz ar sausumas.

2. Aukštos kokybės: Tai ranka-suprojektuoti, dydžio atrodo labai realus ir suprojektuotos taip, kad atrodytų natūraliai.

3. Paprasta naudoti: Tiesiog sudrėkinkite lipdukas su nedideliu kiekiu vandens, tada palaukti 10-15 sekundžių ir žievelės, tai off gauti natūraliai atrodančius plaukus.

4. Daugelio plaukų stilių: 5 plaukų stilių, jūs galite pamatyti, individualiai apibrėžtas plaukų smūgių į kiekvieną dizainą.Taip pat galite iškirpti produktą į formą, jūs, kaip sukurti gražų vizualinį poveikį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plaukų Krašto Tatuiruotė Lipdukas

Dydis: 180*110mm

Stilius: 10 Skirtingų Rūšių

Kaip Pašalinti:

Kai esate pasiruošę pakeisti, masažas kaktos su bet kuriuo aliejaus pagrindu produkto (pvz., kūdikių aliejus, makiažo valiklis ar laistyti-žemyn muilas) saugiai ir lengvai pašalinti plaukų tattoo lipdukai.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Plaukų Krašto Tatuiruotė Lipdukas

Modelio Numeris /
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Tipas Laikinos Tatuiruotės
dydis /
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai