Didmeninė vandeniui Netikrą laikina tatuiruotė, Vandens Perdavimo Lipdukas Berniukas mergaitė Grožio Sexy Cool Kūno Menas 100 gabalas/daug X387-411

€8.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atsparus vandeniui laikina tatuiruotė lipdukai indija, kelis laikina tatuiruotė, inkaro tatuiruotė, 1 vnt laikina tatuiruotė, citata laikina tatuiruotė, modelis laikina tatuiruotė, laikinos tatuiruotės 100, juokinga tatuiruotė, 45 laikina tatuiruotė, lipdukas tatuiruotė.

1 lotas = 100 gabalas

Vandens perdavimo laikinai tatuiruotė lipdukai

PASTABA:

1.Lipdukų Dydis =(W)60mm x (L)105mm, 2.Dydis, kiekvienas modelis turi įvairaus dydžio, priklausomai nuo formos modelis. 3.Dydis kiekviena modelis bus ne gauti didesnių arba mažesnių už jūsų vaizduotė. 4.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 5.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 6. Jokių muitų mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė,pardavėjas neturi turėti tarifų.Jei turite kokių nors abejonių apie muitinės,prašome kreiptis patarimo iš savo vietos muitinės įstaigai. 7.Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Prašome palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.

Neskirta vaikams iki 3 metų.

Kaip naudoti:

1.Iškirpti tatuiruotė ir pašalinti aišku lapas 2.Paglostyti tatuiruotė su drėgna kempine 3.Šlapias tatuiruotė kruopščiai 4.Po 20-30 sekundžių švelniai pašalinti pagrindo popieriaus 5.Leisti tatuiruotė turi būti sausas(reikia apie 6 ar daugiau minučių) 6.Kai tatuiruotė yra beveik sausas roll rašiklį ant tattoo ,padaryti tattoo klijuoti ant odos atidžiau.

Kaip valyti:

Ištrinti su medicinos alkoholio.

Kaip ilgai ji laikosi?

Tai priklauso nuo to, kur jis yra pateiktas, kaip dažnai ir dušas yra, ir ar jis rubs prieš drabužius.Bendra padėtis yra apie 2-3 dienas.Geriausiu atveju, laikinos tatuiruotės gali trukti savaitę ar pan.

Vandens perdavimo laikinai tatuiruotė lipdukai

Modelio Numeris X series 387-411
Prekės Pavadinimas gyvos dainos
dydis 105mm x 60mm
Tipas Laikinos Tatuiruotės

Panašūs produktai