Nuotaka Laikydami Rožių Puokštė Vestuvių Dekoratyviniai Augalai, Vazos, Namų Dekoravimo Reikmenys, Dirbtinės Gėlės Scrapbooking

€1.06

-40%

€1.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tulpių svogūnėliai, gėlę vaza, dekoro vaza, tulpių manija lemputė, dekoro vazonas, gold vase wedding, vase, tulip gėlių lemputė, violetinė tulpė lemputė, vaza vestuvių.

Šilko Bijūnas Dirbtinis, Netikras Hydrangea Rožių Žiedų Realus Gėlių Puošmena

Savybės :

1. Niekada glebti: šilko gėlių puokštė nebus išnyks ir niekada glebti, ji gali likti šviežiai atrodantys ir gražus, metai po metų.Puokštė šakos gali būti sulenkta arba sumažinti, kuris yra labai tinkamas "PASIDARYK pats" gėlių kompozicijos ir dekoro.

2. Puiki apdaila: Dirbtinės gėlės tinka vestuvių vestuvių puokštės ir gėlių dekoras, centerpieces, namų patalpų ir sodo lauko apdaila, biuro, šalis, jubiliejus, kapinės, Valentino Diena ir Kalėdų dekoracijas.

3. Priežiūros patarimai: Jei gėlė yra deformuotas, tai gali būti virtos su vandeniu arba pateikti saulė ar pateikti ranka.Ji gali būti derinama su kitomis šieno, arba ji gali būti supakuota su kitos gėlės ir augalai.

4. Sukurti atmosferą: Įtraukti meninio skonio gyvenamąją aplinką ir padaryti gyvenimo aplinka kvapnus.Puiki dovana draugams ir šeimos nariams.

5. Geras medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Šilkas, Plastiko, Geležies vielos.Kad apkūnus žiedlapiai yra ryškus realus ir gyvas, atrodo kaip gražus, kaip realus gėlės.

Aprašymas :

Plastikinis žolės ir pūkuota lapų, kurie bus visiškai ieško po paprastas išdėstymas.Ji gali būti dedama į vaza atskirai, ji gali būti įrengta keramikos vazos, rotango vazos, stiklo, efektas labai geras.

Techniniai duomenys :

Dydis: 20*33cm

Medžiagos: Šilko Audinys + Plastikas

Spalva: Mėlyna, Violetinė, Šampanas, Rožinis (pasirinktinai)

Yra: kamuolys chrizantemų + didelis hydrangea + mažas hydrangea + rose

Pakuotė:

1 * Dirbtinių Gėlių

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Proga Vestuvės
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris 1 * Dirbtinių Gėlių
Tipas Rožė
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Stilius Gėlė
Medžiaga Šilko
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai