6cm 8cm 12cm 25Yards Blizgučiai Star Tiulio Roll Organza Marlės Audinio Kūdikio Dušas Šalis Tiekia "PASIDARYK pats" Plaukų Lankai Medžiagos, Reikmenys

€2.48

-35%

€3.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paprastas mirguliavimas audinys, flower sequin, ankara, plaukų įrašą, todėl prekes, blizgučiai nagų, Medvilnės Audinio, išpardavimas įdegio, swirl organza audinys, sijonas tul, sklandžiai tiulio roll.

Savybės:

Lengvai sulankstoma, rungtynės, įvairioms progoms, stilių ir spalvas rodo jums ypatingą stilių

Visi Tiulio roll yra pagaminti iš 100% Poliesterio medžiagos

Puikiai tinka dekoravimo vestuvių, pobūvių,Tema Šaliai, Gimtadienis, parduotuvėje, viešbutyje ir pan.

Medžiaga: 100% Poliesteris

plotis:6cm,8cm,10cm,12cm

Ilgis:25yards (apie 22 metrai)

Mes taip pat gali tinkinti plotis ir ilgis pagal jūsų poreikius

Pastaba: Nuo fotoaparato ir skirtingų šviesos gali skirtis nuo vaizdo, mes stengiamės parodyti spalva arčiausiai tikrojo produkto, ir ten gali būti šiek tiek skiriasi.Prašyti atleidimo.

Mielas draugas: Kai jums pasirinkti logistikos, prašome pažvelgti laivybos laikas ir stebėjimo informaciją.Nes kai kurie iš jų yra untrackable.Pavyzdžiui: 1.Untrackable pristatymas metodas :"Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus"."Correos Ekonomika".""Royal Mail "Ekonomika".4PX Singapore Post OM Pro".kt. (Paprastai pristatymas yra apie 60 dienų, jei esate skubiai reikia, prašome apsvarstyti prieš jums užsisakyti.) 2.Jei esate skubiai reikia produkto, prašome prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, Jntprojektai.lt Standartinė Premium pristatymo ar kitas express, pavyzdžiui, DHL,EMS,UPS ir t.t. 3.Jei jūs sutinkate su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti ginčų lengvai, jūsų supratimu, yra labai dėkingi. 4.Jokių problemų, jūs patenkinti, džiaugiasi, kad išspręsti.Jei yra bet kokia paklausimą ar klausimą apie dropshipping ir didmeninė prekyba, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Jūsų patvirtinimo, mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Labai ačiū už jūsų paramą.Su norais.

Medžiaga 100% Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DHANXINZ
Produkto Tipas Spandex Medžiaga
Technics Megzti
Plotis 6cm, 8cm, 10cm, 12cm
Tipas Grynasis Audinys
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Funkcija Kvėpuojantis
Stilius Pledas
Neaustinių Technics Šilumos Tvirtinamu
Modelis Bronzos
Megztas Modelis deformuoti

Panašūs produktai