Kinų Stiliaus Slyvų Orchidėja Bambuko Chrizantemų Poliesterio Satino Brokatas Audinio Antklodė Lėlės Pagalvės, Patalynės Pižama

€4.58

-20%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtinė orchidėja, mėlyna žakardo brokatas, damask audinys, velvetas medvilnės audinio, audinys, satino audinys, satino audiniai vyrai, stretvh jersey audinio, kinijos medvilnės audinio, specialių žakardo audinys.

Produkto Informacija

Produkto Pavadinimas:Žakardo Brokatas Audiniai Nyksta:Ne Išnyks Plotis:75cm Dydis:0.5mX0.75m Savybės:Sutirštės/Soft/Oda-draugiškas Naudojimas:Baldiniai Audiniai, Siuvimo Audiniai,Patalynė,naktiniai marškiniai, pižamos,,Cheongsam,Tango Kostiumas,Suknelė,Antklodė Lėlės, Pagalvės, "PASIDARYK pats", Rankų darbo.

Apie Dydis

Vienodo Pločio Audinys yra 0,75 m Dydis Vienas Gabalas yra 0.5mx0.75m Dydžio Dviejų dalių yra 1cmx0.75m Dydis Trijų dalių, yra 1.5cmx0.75m Ir t.t.

Spalva

Dėmesio

1.Audinio Susitraukimas yra 3-5%. 2.Nuotraukos:Dėl Skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių Ir Telefoną,Nuotrauka Gali neatitikti Faktinių Spalva Elementą.Mes Garantuojame Stiliumi yra tokia Pati, Kaip Parodyta Nuotraukose,Bet ne Pačią veikimą įvairiomis Įstaigomis, kaip ant Modelio 3.Visi Audiniai Yra Išpjautas Ranka.Prekė Gali Palikti Žalias Kraštas. 4.Prašome Leisti 1-3mm Paklaida, Nes Rankinis Matavimas.Prašome Įsitikinkite, Kad Jums Nereikia Nepamiršti Prieš Jums Pasiūlymą. 5.Jei Pasirinksite Siunčiami Ekonomikos Laivybos Metodą, Pristatymo Laikas, Bus Nedelsiant, Prašome Būti Kantriems Laukti, Nereikia Atidarymo Ginčus.Gerbiamieji,jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti.

Tipas Didmeninės No
Stilius Žakardo
Produkto Tipas Kitas Audinys
Megztas Modelis Ataudų
Medžiaga 100% Poliesteris
Rinkinys Tipas No
Neaustinių Technics Sutvirtinto Kilpiniu
Tipas Satino Audinys
Plotis 75cm
Suede Audinio Tipas no
Technics Audiniai
Funkcija Kvėpuojantis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Išsiuvinėti

Panašūs produktai