ShiMai Moterų Sexy Off Peties Pasėlių Viršų Balta Juoda Raudona Raukiniai Moterų Plisuotos Vasaros Tankų Backless Medvilnės Ponios Vamzdžių Viršūnes

€7.18

-50%

€14.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs pro "iphone" mobilusis telefonas.

Sveiki, mano mieli, mūsų parduotuvė yra naujai atidaryta, siekiant pritraukti pirkėjų populiarumą, mes specialiai pradėta didelė nuolaida atidarymo.Visi produktai yra parduodamos už kainas, kurios yra 1-2 dolerių pigiau nei kiti pardavėjai tuos pačius drabužius.Kai jūsų patekti į parduotuvę, tai reiškia, kad mes likimas, žmonės daugiau ir visada yra tam tikrų drabužių, kurios jums patinka, nepamirškite įtraukti jį į pirkinių krepšelį.Jei perkate daugiau nei 20 dolerių, jūs galite gauti dar vieną dolerį, ne.Jei perkate 5 ar daugiau vienetų, taip pat galite mėgautis 5% nuo didmeninės kainos.Yra daug netikėtumų, tad paskubėkite ir pateikti užsakymo.Nuoširdus linkėjimai!

Dydis Lentelė

Gerbiamasis Prašome Patikrinti Žemiau Dydžių Detalės Kruopščiai Prieš Pasiūlymą

Pastaba: 1. Azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių. 2. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums pirkti prekės, jei jums nereikia žinoti, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 3. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm) 4. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.

KAIP MATUOTI

Modelis Rodo

Nekilnojamojo Šou

Informacijos Šou

Pristatymas

DAUGUMA ŠALIŲ

PRISTATYMO LAIKAS

epacket

10-25 dienas

Kinija post/Jntprojektai.lt stardard pristatymas

16-45 dienų

Maloniai Patarimai 1. Prašome siųsti mums elektroniniu paštu prieš jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą. 2. Prašome pateikti savo vardą, pavardę) imtuvas.Pirkėjai iš rusijos Federacija turi pateikti savo vardą, pavardę (įskaitant antras vardas), priešingu atveju, pristatymas bus atidėtas arba negali būti pristatytas. 3. Prašome nurodyti savo tikrąjį pašto kodą, bet koks delsimas ar nesėkmę pristatymo sukelia nepilnus laivybos info teikiama pirkėjui, pardavėjas neatsako. 4. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express premium shipping", kuri yra atvyksta greičiau.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 5. Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Epacket ir Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas gali būti sekami.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 6.Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 7. Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.Jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama. 8. Kaip youl žinoti, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

Dėkojame Už Jūsų Lankotės!

Have A Nice Day!

Drabužių Ilgis trumpas
Lytis Moteris
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Saldus
Amžius Amžius 18-35 Metų
Viršūnės Tipas Tankų
Medžiaga MEDVILNĖS
Modelio Numeris 8124
Apdaila Lankas
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Topai
Prekės Pavadinimas shimai
Audinio Tipas Broadcloth

Panašūs produktai