Rankovių Pasėlių Viršų Su Plonu Dirželiai Moterų Marškinėliai, Trumpas Megzti Tank Top Gotikos Drabužių Vest Vasaros 2021 MOTERIŠKI Drabužiai

€8.36

-45%

€15.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr telefono dėklas corgi.

Dydžių Lentelė

APIE DYDĮ: 1. 1 colis=2,54 cm.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3. Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas, juosmens ir klubų, bet tai jums nuoroda tik.

SPALVA SKIRTUMAS:

Dėl apšvietimo, fotografavimo kampas, fotografijos įranga, ir tt, bus kai kurių spalvų skirtumas.Prašome suprasti, kad spalva yra tema realus dalykas.

Patarimai

Pristatymas 1.Pristatymas bus surengtas per 1-7 dienas nuo patvirtinti mokėjimą. 2.Visos prekės bus vežamos pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. 4.Jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko, prašome susisiekti su mumis dėl tikrinimo.Pranešimas: Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Tiesiog nuoroda tik.PAKETINIŲ: Q: Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?A: didmeninė prekyba, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums nuolaidos.Drop laivyba, atkreipkite dėmesį, užsakyme.galėtume siųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus leaveany informacijos apie mus .Q: aš padariau mokėti sektorius, kada galiu tikėtis, kad mano straipsniai bus parduodama?A:Paprastai, jūsų užsakymas bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas.Bet skubūs užsakymai, prašome padaryti pastaba, kai jūs pateikiate užsakymą arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Po išsiųstas, galite stebėti sklypo apie šią svetainę ir stebėjimo informaciją bus galima gauti per 1-5 dienas: https://www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).Q: Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?A:Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, nesijaudinkite apie tai .ATSILIEPIMAI: Q: ar esate patenkinti savo produktus ir paslaugas Prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktų, INS, ir facebook, suteiks jūsų ekrano į mus, jūs turėsite galimybę gauti kuponus per daug.Q: prekes gavau, yra neteisinga, tai buvo ne mano nusipirkau.A: Pirmiausia Mes apologetic šiuo atveju, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, ir suteiks progą, kad mes stengiamės pateikti paslaugos jums.Q:Nėra patenkinti prekės gautos ?A:Jei esate ne laimingas su savo daiktus, prašome neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą, tiesiog leiskite mums pabandyti ir padaryti viską teisingai!Jauskitės laisvai susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, mes stengiamės rasti geriausias būdas išspręsti jūsų problemą.Grąžinimo & Return Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti mainų mūsų daiktų, bet atminkite, jei klaida atsirado dėl pirkėjo vardu mes prašome užduoti jums grąžinti elementą & taip pat padengti naujos prekės turi būti paskelbta.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant punktą ir taip pat pateikti savo duomenis (vartotojo vardą, adresą ir pan.)

Prekės Pavadinimas OHLORLY
Lytis Moteris
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Audinio Tipas Sumaišytas
Stilius Atsitiktinis
Drabužių Ilgis trumpas
Viršūnės Tipas Tankų
Elemento Tipas Topai
Medžiaga Poliesteris, Spandex
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris WC-TX0354

Panašūs produktai