Rose LED Šviesos Gėlių Krištolo ir Stiklo Kupolu, Valentino Dovana Draugei

€4.94

-46%

€9.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tulpių svogūnėliai, lempos atspalvis, domo kun, dome uosto, bell stiklo, dome rose, rankenėlę rose, stiklo rose, gėlių led, gėlės brides.

Aprašymas:

Išskirtinį Meistriškumą - pagaminti iš dirbtinių rožių ir stiklo kupolas skaidrus ir sklandžiai, puikiai tinka medienos bazę.su led šilto styginių šviesos.

Aistringai ir Romantikams - Amžinas Rose, Niekada Glebti, Išnyks ar Deformuoti, kurie atstovauja savo meilę į savo reikšmingą asmenį.aistringas ir romantikos!

Dydis - Mūsų rose stiklo kupolas dydis 23cm x 11.3 cm/9.1 x 4.4.mūsų romantiškas rožės stiklo šviesos yra labai pelninga dydis, atrodo, turtinga ir neužima daug vietos.

Baterija LED Šviesos - Rose stiklo šviesos maitinamas 3*AAA baterijos(neįtraukta).Pagrindas yra pagamintas iš pušies medienos, kuri yra labiau stabili, smulkių perdirbimo, lygaus paviršiaus, be galąstuvas

Puiki Dovana Bet Occassion - Puiki dovanos Valentino Diena, Motinos Diena, Jubiliejus, Vestuvės, kalėdos, Kalėdų, Padėkos Diena, ir Saldžiausias Dienos Dovanų ir t.t., bet taip pat atrodo nuostabi, kaip puošmena jūsų kambarį ar miegamąjį!

Specifikacija:

Medžiaga: Stiklo, Medienos

Dydis: aukštis-23cm/9.1 colio pagrindo skersmuo: 13cm/5.1 colių stiklo kupolo skersmuo-9cm/3,5 colio įstrižainės

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Stiklo Kupolas Rožių Gėlių

Medžiaga Stiklas
Proga Valentino Dieną
gėlių stilius gėlių galvos
Tipas Kita
Stilius Gėlių + Vaza
Prekės Pavadinimas Baoblaze
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai