зеленый органический дикая желтая горькая гречка Гранулы чай тонкий ниже кровяного давления Липиды китайский гречневый чай

€9.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda arbata, raižyti mediniai elnias, kiniška arbata, arbata, kūdikių grikių pagalvė, jasmin arbata, žalioji arbata, elnių kalno, oolong arbata, juodoji arbata.

Aprašymas: Тартарная гречка-tai namų пищевое augalas, ji dažnai laikoma злаком, bet skirtingai nuo dabarties, злаков, гречки neįtraukiamos į šeimos herbas. Taigi, jie neturi požiūrio į šią пшенице. Тартарная гречка šviečia daugiau, bet yra daugiau įprastinių, nei įprasta гречка. Jis taip pat yra quercitrin. Dantų akmens гречихи buvo одомашнен Pietryčių Azijoje, ji iki šiol valgo гималайском mieste šiandien. Тартартарный arbata iš гречихи-tai gėrimas, pagamintas per atrankos ir kepimo зубного akmens, sėklos гречки. Jis gali nuraminti protą, atgaivinti Qi ir kraujo, sumažinti kraujospūdį, sumažinti липид kraujo, išvalyti кишку, увлажнить кишечник, palengvinti kosulys, palengvinti astma, anti-uždegimas, Anti-alergijos, stiprinti širdį, lieknėjimo, grožio ir kiti efektai. убная гречка turi unikalias, kompleksines ir gausaus maisto ingredientų ir turi gera vaistais savybes. Jis turi visų reikiamų maistinių medžiagųчеловеческого организма. Пивоварения Руководство:Используйте 1 чайную ложку гречневого зубного камня на каждые 6-8 унций кипятка. Заварите в течение 2-5 минут.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Kinijos žalia organinis laukinių geltona kartaus гречневый Granulės arbata

Patenkinamai: kai tik prekė atvyks į удовлетворительном valstybės, prašome оставьте5 звездПодробные atsiliepimai pardavėjo teigiamų atsiliepimų apie mane, jūsų pripažinimas-tai mūsų jėga judėti į priekį.

Atsiųskite mums klausimą ar komentarą Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis. Mes mielai atsakysime į klausimus apie mūsų produktus, o taip pat suteikti jums konsultacijas. '

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ne-audiniai

Panašūs produktai