6 Gabalus Veido Makiažas Pincetai Blakstienų Plėtinius, Tiesus Ir Lenktas Patarimas Nerūdijančio

€1.27

-30%

€1.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xt 600 1993 starteris sąsiuvinis.

Blakstienų Pratęsimo Pincetu: Jūs gausite 6pcs blakstienų pincetai ir 1p laikymo dėžutė, įskaitant du stilius, tiesios ir alkūnė, 3 spalvos juoda, sidabras, rožinė, kuris labai tinka kasdieniam makiažas, blakstienų poreikius.

Unikalus Patarimas Dizainas: patarimas iš šių blakstienų pincetu yra aukštos kietumas ir nėra lengvai deformuojasi.Aukšto tikslumo elektrinės uždarymo ir puikus derinimą blakstienų pincetu, ar tai yra didelio tūrio, arba vienos grandinės skinti, galite lengvai pasiekti tikslus atvykimo ir spaudai, ir gali būti pritaikyta ilgalaikė darbo.

Aukštos Kokybės Medžiagos: blakstienų pincetu yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus, bus ne rūdžių arba deformuotis ir buvo apdirbta ir poliruoti pasiekti puiki apdaila.Šių pincetu už blakstienų pratęsti, gali išlaikyti savo aukšto tikslumo ilgą laiką.

Lengva Nešti: pincetu nustatyti, įrengta, plastikiniai talpinimo tinkamo dydžio, kuris yra paprastas ir patogus nešiotis, lengva laikyti ir nešiotis; ir visiems pincetu yra įrengta saugos šalmą ant galvos, siekiant išvengti įbrėžimų.

Plačiai Naudojamas: Jie nurodė, pincetas yra ne tik tinka blakstienų pratęsimo, skiepyti, atskirti blakstienos ir kiti, blakstienų makiažo, bet ir tvarkant mažos dalys ir papuošalai, papuošalais priėmimo, krištolas kalnų krištolas įklijuodami, nagų lipdukus ir kt.

Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Modelio Numeris Pincetai Blakstienų
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys
Kiekis 6PCS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai