Silikono Drėkinamasis Lūpų Makiažo Valymo Šepetys dvipusis Minkštas Lūpų & Nosies Šlapiu Teptuku Veido Odos Priežiūros Valiklis Blackhead Įrankiai

€1.06

-19%

€1.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: olay veido valikliu šepetys, 20g bakas, lūpų šveitiklis įrankis, bb m, žalvario šlapiu teptuku, brush cleaner makiažas, lanbena lūpų serumas, lūpų valytoja, lūpų kaukė, šveitiklis.

Informacija apie produktą: 1.Patvari, lengva naudoti ir valyti. 2.Natūralus putojantis, cheminių medžiagų absorbcijos, grynas neutralus, niekada kenksminga odai 3.Mes nuoširdžiai pasiūlyti geriausias paslaugas jums. 4.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų šiuo produktu,praneškite mums! -Tai aukštos kokybės produktas, yra lengva ir patogu naudoti, -Tinkamo dydžio ir lengvai atlikti, gali būti naudojamas daugelyje proga. -Geras ieškote išvaizdą Elemento tipas: sudaro šepetys Šepetys medžiaga: minkštas silikoninis Punktas apima: kaip paveikslėlyje.Komplektą Sudaro:1pc makiažo teptuku Prašome atkreipti Dėmesį: 1.Nes dydis matavimai yra rankų darbo,todėl gali būti 0.1-0.5 colių klaidų. 2. Dėl apšvietimo poveikį ir skirtingų monitoriaus, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 3.Apie kvapą: Tai yra normalu, naujas teptuku turėti šiek tiek kvapas, prašome įdėti jį į vėdinamoje vietoje . 4. ten bus kai plaukų slinkimas ar šiek tiek spalvos blukimas, kai jūs pirmą kartą plauti makiažo teptuku.Tai yra normalus reiškinys.Tačiau, jei tokia situacija tęsiasi vėliau naudoti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Produktai pasižymi:

Type2 Silikono Makiažas Šepetys
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
type1 Veido Kauke Šepetys
type5 Kosmetikos Grožis, Veido Priežiūros Priemonės
Vienetų skaičius Combo
Type4 Purvo Kaukė Šepetys
type6 Veido Valymo Priemonės
Kiekis 2vnt
Tipas Odos Priežiūros Kosmetikos Priemonė
Modelio Numeris ZBT0245
Kilmės KN(Kilmės)
Type3 Fondas Maišymo Grožio Šepetėliai
Šepečių Medžiagos Silikono

Panašūs produktai