Buxus Literatūra Dekoratyvinio Strzyżenia Krūmų, Rutuliai Kabinti Krepšelį Augalų Violetinė Dirbtinių Gėlių Levanda

€10.38

-30%

€14.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtinės žolės kamuolys, kamuolys žolės, korėjos buxus, bonsai medis rinkinys, mažas literatūra dekoratyvinio strzyżenia krūmų kamuolys, buxus žiemą, AUGALŲ, bugenvilija, dirbtinis vieną kamuolį literatūra dekoratyvinio strzyżenia krūmų, medžių, anglų buxus.

Funkcija: Šis punktas yra dirbtinis levandų augalų kamuolys.

Pagamintas paskutinė visi bet kokiu oru.Su tikroviška forma ir spalva projektavimo, jis yra gražus ir prašmatnus.Jis gali lengvai pakabinti lubų, sienų, medis, turėklai ir kitos vietos.Tinka namų, gimtadienis, vestuvės, etapas, kavos ir kitų occassion.

Pirkėjo reikalaujama redingas:

1. Siekiant palengvinti transporto, kamuolys yra padalintas į du pusrutuliai.Į pervežimo procese šiaudų kamuolys, tai yra neišvengiama, kad šiaudų kamuolys bus plokščia.Purtyti jį šiek tiek su savo rankas, arba nusiplikymas jį su verdančiu vandeniu.Kamuolys yra daugiau gražus.Jei du pusrutulio rėmus netelpa į džekas, prašome prisisegti juos su virve ar viela, ir įdėkite juos tiesiogiai, kai žolė patenka.

2. Produkto nuotrauka padaryta natūra, ir poveikis nėra toks akivaizdus.Produkto vertinimo skersmuo visas produktas šiaudų kamuolys.Standartas yra natūra.

Specifikacija: Dydis: 30 cm/25 CM/20CM Spalva: Violetinė+ Žalia Medžiaga: Polietilenas

Pakuotė:

1 x Violetinė Levandų literatūra dekoratyvinio strzyżenia krūmų Kamuolį(be grandinės)

Krova Kabinti
Skaičius, Vnt 1pc
Augalų Stilius bonsai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai