1Pc monstera dirbtiniai augalai Vestuvių Dekoro plastiko atogrąžų palmių lapų sode apdaila Dekoratyvinis Fotografija

€0.19

-29%

€0.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: delfinų žuvys, dirbtinė žolė skydelis, gėlių sodo augalų, baltos spalvos palmių lapų, monstera augalų, monstera, spalvos džiovinti palmių lapų, pranešk apie netikrą palmių, dirbtinių palmių, pranešk apie netikrą medį.

Pranešimo pirkėjams

Siekiant užtikrinti nepertraukiamą teikimą klientams, klientai, kurie perka 5-100,000 kas mėnesį kreiptis į klientų aptarnavimo centrą koreguoti produkcijos kiekį laiko, kad išvengti problemų, trumpo tiekimo.

Pusė-rankų darbo, pusiau automatinė produktai : visi produktų parduotuvėje yra padaryta pusė-rankų darbo, pusiau mašinos, ir ten neišvengiamai bus kai nepatenkinama taškų, bet mes veidas visas problemas nuoširdžiai.

Modeliavimo augalų : vežimo metu, bus lapų kritimo arba štampavimo variacijos.Šis reiškinys nėra kokybės problema, ir lapų forma, gali būti atkurta naudojant plaukų džiovintuvą ar garų.

Gaminio Dydis : visi Mūsų produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, ir tai yra neišvengiama, kad ten bus šiek tiek klaidų, Kad klaidos yra kontroliuojama per 1-3cm ir svoris, yra kontroliuojamas 5G.Tarpvalstybinės pardavėjai turi griežtų reikalavimų dydį, tūrį ir svorį.Mes rekomenduojame, kad jūs perkate mėginių matavimo.Prašome suprasti.

Apie chromatines aberacijas : nuotraukos šioje parduotuvėje yra visos nekilnojamojo kulka spalvų, kurios gali atkurti nekilnojamojo spalvos, kiek įmanoma.Jie rodo, įvairių spalvų, nes skirtumas šaudymo šviesos, natūralios šviesos ir ekrano pikselių, kuris yra fizinis atributas.Prašome suprasti, jei yra bet kokia spalva skirtumas.

Laivybos Taisyklės : mūsų produktus.Pirmoji partija, ar papildymo, pažymėtos mažiausias užsakymo kiekis Per 200 mišrios partijos remiamos Pirkti.Ne mažmeninės!Nemokami mėginio pristatymo!Draugai, kurie paimti, pasienio ir neprisijungęs prekybos bendrovių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Nėra užsakymą pasiekti be patvirtinimo sąlygos!

Apie siuntą :

Apie inventorių : dėl pagrindinio patirtį, mūsų gamykloje neprisijungęs, mes dažnai negali sinchronizuoti atsargų.Jei skubiai elementai yra būtina, mes turime paklausti klientų aptarnavimas.Ačiū

Apie Transportas : pagrindinis patirtį, mūsų gamykloje yra internetinė didmeninė modeliavimo augalai imituoti lapus, ir dideli daiktai, siunčiami.Nėra didelė nuolaida, greitas pristatymas ir nėra reikalavimo nemokamas pristatymas.Skubus pristatymas yra prieinama tiems, kurie pagal 15 kilogramų.Prekių daugiau nei 15 kilogramų, yra siunčiami į trečiųjų šalių mažų logistikos pagal numatytuosius nustatymus.Galite pasirinkti aneng logistikos ir Jiaji logistikos nuo durų iki durų " pristatymą.Krovinių yra daug labiau ekonomiškai efektyvi nei greitas pristatymas Debang.Galite patikrinti logistikos informacija oficialioje svetainėje.Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba tiesiogiai, jei turite paskirtas logistikos tašką.

...

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Žalia
prekės nr. 102546
Tipas bonsai
Krova Desktop
Augalų Stilius filialas
Medžiaga Plastikiniai, Medžiaga
Skaičius, Vnt 1pc

Panašūs produktai