Automobilių Stogo Star Šviesos Interjero LED Žvaigždėtą Lazeriu Atmosferą Aplinkos Projektorius už " Mitsubishi ASX Outlander Ulonas Pajero Evoliucija

€2.89

-31%

€4.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anglies evo x, "mitsubishi outlander priekinio stiklo, dj, led blykstės, ulonas, "mitsubishi" ulonas 7 interjeras, mitsubishi pajero v31, bmw magnetinis ventilis, asx, linijinių krovinių mitsubishi outlander, galvo skaitytuvas.

Savybės:

1.USB sąsaja su 360 laipsnių lankstų kūną, kuris gali būti sulenkta koks kampas jums jį iki taško link.Sukurti romantiška žvaigždėtą atmosferą savo automobilį, miegamojo ar šalies, atneš jums fantastišką vaizdo šventė,objektyvas pasukti.

2.Mini dydžio, lengva įdėti automobilio stogo star naktį atsižvelgiant į jūsų kišenę arba rankinę.Sulankstoma, iš aliuminio lydinio, jungiamosios linijos leidžia kartus ir perjunkite jį į bet kurio kampo ir formos, kaip jums reikia.

3."Prijungti ir leisti" sukurta,nr. jungikliai įjungti arba išjungti.prijunkite automobilio stogo šviesos į bet kurį USB sąsajos , gali būti naudojamas inroom dekoras, automobilių puošimas, usb naktį šviesos kompiuteris, centrinis Bankas, sienos imti su usb sąsaja.

4.Automobilių stogo star žibintai, red/blue purplestarry dangaus lazerių projekcijos sukurti mados romantika, regėjimo malonumą, lazeris nušviečia visą žvaigždėtą dangų, ryškiausia žvaigždė naktį dangus, visada apšviesti savo kelią, nušviečia jūsų gyvenimą, pridėti vairavimo malonumą

5.Automobilio stogo star žibintai yra labai lengva montuoti, prijungti USB lizdą savo automobilyje USB jungtis

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas.

Spalva: Parodyti, kaip nu

Dydis: 21.5 cm.

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1x Automobilio projekcija šviesos.

Elemento Tipas Interjero Juostelės
Elemento Aukštis 0cm
Prekės Svoris 0.03kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 21.5cm
Prekės Pavadinimas ZYBAlSHUN
Medžiagos Tipas Metalo
Metų 2000+
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Plotis 1.5cm
Savybės Rodo žvaigždėto dangaus efektą
Modelio Pavadinimas Automobilių Atmosfera Šviesos

Panašūs produktai