Už Tesla Model 3 Galinės Sėdynės Oro Angos Dangtelį, Grotelės, Oro Kondicionierius, Ventiliacijos Raštas Pagal Priekinės Sėdynės (2 VNT.)

€3.50

-35%

€5.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mazda 3 grilis, tesla model 3 automobilių sėdynės raštas kilimėlis, ford focus priekinės grotelės, l200, tesla model 3 bagažo skyriaus raštas, "chrome", "fiat", anglies tesla s, tesla model 3 sėdynių užvalkalai, tesla model 3 purvo raštas, tesla model x galinis bamperis raštas.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Dizainas] Šis angos dangtelis yra įdiegta pagal priekinės sėdynės.Specialiai sukurta Tesla Modelis 3. Puikiai tinka visų Tesla Model 3 transporto priemonės.

[Išvengti daiktus nuo kritimo] Išvengti mažų objektų, tokių kaip monetų, žiedų, šiukšles ir kt., nuo kritimo į stiklą.Sunku imti po kritimo.Kadangi vietos po sėdyne yra labai siauras, sėdynių ir kilimų, turi būti pašalinti.Tai yra esminė tipas 3 priedą, kad tai neatsitiktų.

[Išsaugoti orlaides, clean] Išvengti blokavimo šiukšlių, kad oro cirkuliacija geriau, ir išlaikyti savo modelio 3 kvapas-nemokamai.

[Aukštos kokybės medžiaga] Tesla Model 3 sėdynės angos dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės matinis juodas ABS plastiko, kuris yra tvirtas ir patvarus, nėra lengva sulenkti arba deformuotis.

[Lengva įdiegti] Juostos yra įtrauktas į paketą, siekiant ją išspręsti tvirtai.Klijuoti pleistrą ant šono, perkelti priekinės sėdynės, rasti angos, ir tada jį padengti.Ji gali būti įdiegta nenaudojant klijų.Būtina turėti elementą, bet modelis 3 savininkas.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

2 x Sėdynės, oro Angos dangtelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga ABS
Modelis Už Tesla Modelis 3
Produkto Pavadinimas Sėdynė Oro Angos Dangtelis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipai Automobilių Reikmenys
Spalva juoda

Panašūs produktai