Naujas 47CM Vaikus Silikono Imituojamas Naujagimiui Žaislai, Vaikiška Pilna Silikono Transplantacijos Mergina Naujagimiui Vasaros Suknelė

€267.77

-40%

€446.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikų žaislas, medžiagų vasaros suknelės, reklamos studija, alavo suknelės, 50 lėlės, vasarą moterys, atgimti, suknelė vasarai, bayonetta, chalatas moterims.

Naujas 47CM Vaikus Silikono Imituojamas Naujagimiui Žaislai, Vaikiška Pilna Silikono Transplantacijos Mergina Naujagimiui Vasaros Suknelė

Numeris: CS-003 Gamintojas: COSDOLL© Medžiaga: Silikonas, COSDOLL© Aukštis 47cm Rankos ilgis 18cm Kojų ilgis 20cm, Plotis pečių 12 cm Galvos apimtis 31cm Kaklo apimtis 19cm Biustas Liemens apimtis 29cm 30cm Klubus 34cm Koja 7cm Svoris 2.65 kg Medžiagos ir konstrukcijos: viso kūno silikono lėlės, minkštas ir tikroviškas, pilnas elastingumą.Lėlės, galima maudytis ar maudytis vandens, ir tai gali kelti visiškai, o galva ir galūnės, gali laisvai judėti.Akys: aukštos kokybės skaidraus akrilo akys, akys nebus blink Plaukai: Rankų taikomas aukštos temperatūros sintetinis perukas, labai minkštas, galite naudoti plaukų geležies į permė arba tiesinti plaukus, tiesiog įsitikinkite, kad temperatūra yra per 120 laipsnių Celsijaus.Nagų forma: atidaryti Akis tipas: uždaros, Lygumas: fizinį kūdikio paliečia 1:1 su fiziniu kūdikis.Praėjo CE, ROHS, FDA, CPCS pažymėjimas.Suprojektuoti ir ištirti menininkas departamento COSDOLL.Ji yra visiškai natūrali versija gana ankstyvas kūdikių.Kaip ir visi mūsų BALTIJOS BABY kūdikių realiame gyvenime, jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Dėl jos autentiškumo, jis yra idealus pasirinkimas akušeriai, nėštumo ir gimdymo palatose, ir visos mokymo sritis, kurias reikia spręsti neišnešiotiems kūdikiams ar mažiems kūdikiams.Tačiau, dailininkų ir kolekcininkų, kurie specializuojasi absoliučiai tikroviška atgimsta kūdikiai taip pat vertiname aukštos kokybės formą ir meistriškumo.Netinka vaikams iki 6 metų amžiaus.

Šiltas Patarimai: 1:GAMINAME BABY DOLL REALAUS SILIKONO MEDŽIAGA PAKEISTI MEDŽIAGA TPE ARBA VINILO TODĖL, KAD JIS YRA ŠIEK TIEK SUNKESNIS, NEI COMMONS . 2: Prašome leisti iki 0,4 iki 0,5 colių klaidų skirtumo matavimas . 3: turime du variantai, kaina baby doll , vienas standrad -plikas, kita yra Luxuary implantas plaukų su Kraujagyslių meridian viduje , prašome atkreipti dėmesį į šiuos informaciją, kai jums padaryti užsakymą mums .Pristatymo Informacija : Pirmaujanti laikas : 3-5 darbo dienas .Pristatymo tansit laikas : nuo 7 iki 10 darbo dienų .Pristatymas atsitiktinai UPS/Fedex/DHL express ir pan...PAKETŲ SĄRAŠAI: 1: x1 Anni slicone baby doll. 2:X1 Žindukas. 3:x1 Kūdikių Buteliukas. 4:x1 atsitiktiniai kūdikių drabužiai. 5:x1 COSDOLL sveikinimo prekės ženklo garantuojamą kortelę.Pastabos: Anni bus atsargų mūsų JAV ir Europoje sandėlyje labai netolimoje ateityje.

Tipas Kūdikių Lėlės
Sertifikavimo CE
Lytis Merginos
BJD/SD Požymis lėlė
Mfg Serijos Numeris Gyvenimo būdas
Elemento Tipas Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 47CM
Modelio Numeris CS-003-2021-Anni
Medžiaga Silikono
Amžius > 6 metų
Sąlyga Akcinė Straipsniai

Panašūs produktai