Gyvūnų Kryželiu Mozaikos 5D "PASIDARYK pats" Diamond Siuvinėjimo Panda kvadratiniu Apvalus Deimantas Paveikslų Pavasario Cirkonio Sienų Dekoras

€4.20

-49%

€8.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pavasarį, diamond siuvinėjimo panda, butas pavasario, spyruoklinio plieno, 3d diamond tapybos panda, siuvinėjimo panda, mozaikos panda, glock žurnalas pavasario, diamond panda, suspausti pavasario.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, kuri siūlo 100% garantuota kokybė paveikslai.Prieinamomis kainomis ir klientų dėmesį yra mūsų pagrindiniai tikslai.

Jūs galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir mes spausdinti ir pasirūpinti, pristatymo kuo greičiau.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Pastaba: be rėmelio! ! !Tik diamond tapyba!Tai yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba, ne gatavą nuotrauką.Norite baigti ją sau.Visi dydžiai yra matuojamas ranka,todėl prašome leisti 1-2cm skirtumas.Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis ir mes jums pritaikyti tai jums.Atlikite šios parduotuvės mėgautis daugiau pasiūlymų ir nuolaidų!

Apie Diamond: Kubo Diamond Apie Medžiaga: Apvalus akrilo Diamond/ Specialusis akrilo įvairaus Dydžio krištolas, Spindintis Deimantas

Gamybos Priemonių Atidaryti langelį ir patikrinkite, ar deimantų tapybos specialūs įrankiai.Peržiūrėti dervos deimantų spalvų, įrengta taip, kad kodavimo.Atskleisti juosta dažymo pirmiau, jums bus matyti daug simbolių, atitinkančių spalvų kodavimas.Pagal atitinkamą spalvotai įspausti atitinkamą dervos, inkrustuotų briliantais.Teigiama, kad vienos rūšies derva diamond vieną rinkinį baigtas greičiau.Norint sukurti tobulą deimantų tapyba, piešiniai sudėti į vieną vietą kiekvienoje eilutėje simboliai neturi likti įstrigo deimantų.Sumažinti geras paveikslas apie brėžiniai laikykite surūšiuotus masyvo montuojamas į plokštumą medžiagos aukščiau.Kilpos reikia vienodo prieš tvarkingas, neturi jokių įtrūkimų.Po geros kovos, likusi spraga ne klijai, atitinkantys simboliai deimantų.Užbaigti geras diamond tapyba, įdėti ją į jūsų pasirinkti tinkamą sistemą.Privalumai "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba Per "PASIDARYK pats", stresą galima sumažinti ir kantrybės, galima auginti.Gamybos procesas yra labai paprastas ir gali būti sukurta per trumpą laiką.Gali padidinti atkaklumo ir patirties jausmą pasiekimas.Ji gali būti naudojama papuošti šeimyniniai kambariai, kad gyvenimas pilnas pramogų.Tai geriausias pasirinkimas dovanos draugams, rodydama geriausius linkėjimus.Bet kokio amžiaus žmonės gali padaryti, ir šeimos nariai dirba kartu, kad šeimos šilčiau.

Jntprojektai.lt, padeda Vizų, Boleto, "Master Card", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", "WebMoney", QIWI ir pavedimu Per Bankų.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir informacija yra tiksli prieš atliekant mokėjimą.Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti sekimo numerį, logistikos informaciją, per 4 darbo dienas.Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, arba reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su manimi laiku. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Būsime labai dėkingi jums.Jei yra kokių nors nemalonių dalykų per pirkimo proceso, kad jūs nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti kuo greičiau, ir mes padėsime jums išspręsti visas problemas iš karto.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Linkime jums laimingų apsipirkti.

Modelio Tipas Gyvūnų
Forma Atskiras
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Spalvų skaičius Virš 45
Naudoti Paveikslai
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Rėmas No
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Aikštė
Įklijavimo Srityje Dalinis
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai