Animacinių Filmų Mėlyna Užšaldyti Princesė Elsa Anna Olaf Vaikų Berniukų, Mergaičių Turas Nuskaitymo Žaidimo Kilimėlis Miegamojo Puošimas Kilimų Patalpų Vonios Kambarys Kilimas

€3.85

-48%

€7.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sušaldyti žaislas, krepšys lego, sušaldyti olaf, mat žaisti, vonios kambarys lipdukas, mėlynos sienos, kiliminė danga, vandens mėlyna kiliminė danga, elsa, vonios dėklas, vonios druska.

Komplektą sudaro: 1x kilimas

Medžiaga: krištolas aksomo audinys

Dugno medžiaga: sponge

Savybės: minkštas, tinka kūdikiams žaisti, labai saugus.

Pastaba:

1. Kai matavimo rankiniu būdu, prašome leisti klaida 0-3 cm.

2. Dėl masinės gamybos, šviesos intensyvumas fotografijos poveikį turės chromatines aberacijas, prašome kreiptis į konkretaus produkto, prašome suprasti.Taip pat galite susisiekti su klientų aptarnavimo siųsti realias nuotraukas, už nuorodą.

3. Dėl dydžio ir apimties apribojimai, sulankstomas pristatymo bus naudojamas.Pakavimo problema, gali būti šiek tiek raukšles ant kilimo.Tačiau tai neturi įtakos vartojimui ir išvaizda.Kaip ilgai, kaip jūs naudoti sunkumą ant kilimo, raukšlėtis, išnyks per dvi dienas, ar automatiškai išnyksta po tam tikro laiko.Jei jums tai raukšlėtis, prašome padaryti, kad ne.

4. Jei plotas, kurį pirkti viršija 1.8 kvadratinių metrų, aš pateikti jums su aukštos kokybės ir efektyvų logistikos paslaugas.

Pritaikymas: paramos, pritaikymas, jei pritaikyti, galite susisiekti su klientų aptarnavimo, konsultacijų.

Prekės bus vežamos Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Jei norite, kad būtų greičiau, Susisiekite su Manimi, už DHL(3-10 dienų).

Tikimasi, pristatymo data bus paveikta, pagal paprotį, oras, taip Pat pakuotėje gali vėluoti, kai kai kurie svarbūs festivalis , kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti pakuotėje, Todėl Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti prekę per 30 dienų.

Forma Trimatis
Įklijavimo Srityje Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rėmas No
Stilius Europa
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Prekės Pavadinimas Disney
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Naudoti Paveikslai
Medžiaga Derva
Spalvų skaičius 1-30
Tipas Didmeninės No
Rombo Formos Aikštė

Panašūs produktai