V6 Smart Apyrankę Širdies ritmo Monitorius Apyrankė Sporto Žiūrėti Profesinės Vandeniui Touch Control HD Ekranas

€4.39

-30%

€6.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, ary laikrodžiai, vyrai smart žiūrėti, smatch žiūrėti, bs vandeniui žiūrėti, relogio žiūrėti, dia žiūrėti juosta, vyrai žiūrėti, smarwatch, panerai gumos dirželis.

Funkcijos: 1. Paprastas dizainas: Šviesos ir kietas, pagerinti bendrą tekstūros ir kietumas, įbrėžimams ir atsparumas dilimui. 2. Didelės raiškos ir didelio ryškumo ekranas: Turtingas ir subtilios spalvos, nuotrauka yra tikra ir ryškus. 3. Lanksti TPU apyrankė: Patogus ir kvėpuojantis, galite suderinti skirtingų riešų, nr. našta dėvėti ilgą laiką. 4. Įvairių sporto režimai: Multi sporto režimas gali būti pasirinktas, master visą pratybų valstybės, tegul pratybų gauti du kartus rezultatą su puse pastangų. 5. Skambutį: Skambintojo ID, vibracijos priminimas, užkirsti kelią praleisti svarbų skambutį. 6. Profesinės sveikatos stebėsena: Didelis ekranas, dinamiška, širdies ritmą, bet laiko suprasti savo sveikatos būklę. 7. Miego stebėjimo: Išsamus įrašymo miego metu ir miego kokybę, padėti jums suprasti, miego rasite informaciją apie daugiau intuityviai ir sudaro sveiko miego įpročius. 8. Pranešimų ekranas: pagal pranešimo turinį automatiškai stumiama į apyrankę iš karto peržiūrėti pranešimą. 9. Tikslus žingsnis, skaičiavimo, realaus laiko matomas: žingsnių, atstumo ir kalorijų vartojimas gali būti tiksliai įrašyti jums. 10. Belaidžio muzika: Parama muzikos perjungimo, todėl patogiau jums klausytis muzikos, o naudojasi. 11. Orų prognozė: ekrano didžiausia ir mažiausia temperatūra, ir atnaujinti oro sąlygas, dienos realiu laiku.Aprašymas: smart watch telefono su daugybe funkcijų ir įvairių sporto rūšių, jūs galite išmokti, kad jūsų sveikatos lengvai.Padėti jums padaryti daugiau sporto mokslo ir efektyviai, jums patirti įdomus, protingas, dėvi.Specifikacijos: Suderinamos platformos: ANDROID Ekrano dydis: 1.44 cm Medžiaga: PC Baterijos talpa: 90mah Produkto svoris: 50.5 g darbo režimas: touch valdymo Sąsaja: USB 2.0 Bevielio ryšio atstumas: 5m. (imtinai),- 10m. (imtinai), Apyrankės medžiaga: TPU Paketą Sudarė: 1* Žiūrėti " Pastabos: 1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Tiesioginis Pranešimas, Širdies Ritmo Tracker, Interaktyvus Muzikos
Prekės Pavadinimas ONLENY
GPS Taip
Judėjimo Tipas elektroninis
Grupė Nuimamas Taip
SIM Kortelės Prieinamos Taip
CPU Model //
Baterijos Talpa 120-180mAh
Tinklo Režimas 4G
Kalbos lietuvių, Arabų
sistema Nėra
Stilius Mados
Juostos Medžiaga Guma
Suderinamumas "Android"
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Kilmės DE(Kilmės)
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Kelis Ratukus No
Mechanizmas Taip
Baterija Nuimamas Taip
Ekrano Formos Aikštė
Ekrano Dydis 1.44
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Tipas Dėl Riešo
ROM 4GB
Sertifikavimo Nėra
RAM 4GB
Rezoliucija //
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui

Panašūs produktai