Animacinių Filmų Šuo Marškinėliai Vasaros Mažų Šunų Drabužius Mažylis Vest Čihuahua Marškinėlius Jorkšyro Čihuahua Pet Drabužiai, Katė, Kačiukas Drabužiai

€0.88

-22%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ropas para cachorro, šuo marškinėlius, chihuahua shirt, medžiaga šuo, grubus kačių drabužiai., adresas čihuahua, vasara vest mažas šuo, čihuahua drabužius xxs sweter, už labradoras, šuo plaukti liemenė.

Medžiaga: poliesteris

Mielas gyvūnų dizaino, madingų spalvų kontrastas dizainas, išsiskirti iš parkas, idealiai tinka bet progomis.

Minkšto audinio išlaikyti savo augintiniai, šilta ir patogi visą naktį, supjaustyti didesnis pilvas lengvai training potty pertraukos, megztinis dizainas leidžia lengvai įdėti ir kilimo.

Dėmesingas dizainas: priėmė su 4-kojos dizainas, kvėpuojantis šuo liemenes, kad būtų lengva, kad jūsų šunys ar katės turi būti įdėti į ir imtasi off; mažylis, t-shirts yra mašina galima skalbti ir rankomis skalbti, lengva švarus ir sausas, taip taupant savo laiką.

Minkšta ir odos draugiškas augintiniai dėvėti, sklandžiai ir lanksčiai, suteikiant jūsų augintiniai komforto jausmą dėvint.

2 spalvų, tinka daugeliui mažųjų ir vidutinių šunų, kačių, prašome priemonė jūsų augintiniui ir rasite dydžio diagramos prieš perkant.

Dydis: Dydis Kaklo Perimetras Atgal Ilgis Krūtinė Tinka kūno svoris XS 18cm 19cm 30cm 0.5-1.5 kg(2.2-3.3 lb) S 22cm 24cm ne didesnis kaip 36 cm ir 1,5-2,5 kg( 3.3-5.5 lb) L 26cm 29cm 42cm 2.5-4kg( 5.5-8.8 lb) L 30cm 34cm 48cm 4-5.5 kg(8.8-12.1 lb)

Paketas apima:

1pc pritaikytas Drabužiai

Dėmesio : Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Visi Dydis yra matuojamas vertus, gali būti 2-3cm nukrypimus,ačiū už jūsų supratimą

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Tipas Šunys
Sezonas Pavasaris/Vasara

Panašūs produktai