Šuo Gelbėjimosi Liemenės Vasarą Šuo Plaukti Kailis Su Atspindinčiomis Juostelėmis Rankena Kontrolės Šunelis Gyvenimas Plaukimo Liemenė Drabužiai

€9.99

-28%

€14.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo gelbėjimosi liemenė, pfd, gelbėjimosi liemenė šuo, oranžinė šuo plaukti, šuo maudymosi kostiumėliai, medžiaga šuo, lengva šuo, gelbėjimosi liemenės, šuo policijos liemenė, putų šuo plaukti, darbas šuo striukės, šuo plaukti liemenė.

Šuo gelbėjimosi Liemenės Vasarą Šuo Plaukti Kailis Su atspindinčiomis Juostelėmis Rankena Kontrolės Augintinio Gyvenimo Plaukimo Liemenė už Mažas Vidutinis Didelis Šunys TMPC019

Medžiaga:Aukštos kokybės Oksfordo audinio ,vidinis su softy kamšalu ir kvėpuojantis akių

Spalva:Mėlyna, Oranžinė, Žalia, Raudona,Juoda

Dydis:S,M,L,XL

Naudojama :Mažas Šuo Vidutinio Šuo " Big Dog

Įpakavimas:1pc X šuo plaukimo drabužiai

Ypatybė:

1),naminių šunų gyvenimo striukė yra pagaminta su papildomų padding kad stiprus buoyance vandens be restrcting jūsų dogmovement ant žemės.

2),plūdė kailis funkcijų Velcro uždarymo, kad reguliuoti ir saugi vieta, kad tilptų įvairių šunų dydžių.Reguliuoti pusėje dirželiai puikiai tinka.

3),rankena yra stiprus ir optimaliai pasiruošę jums laikyti ir padėti jūsų nori explorer gauti iš vandens, o D-žiedas yra pritvirtinti šuns pavadėlio.

5) Ar jūsų šuo purslų netoli kranto arba žaidžia bangos, šuo, gelbėjimosi liemenė, kurią buvo galima pastebėti.Giriasi ryškios oranžinės spalvos ir aptakus atspindinti vamzdynai, galėsite greitai nustatyti jūsų šuo ir iš vandens.

Dėl skirtingų parodyti kompiuterio ekrane ,ir differnent pikselių kameros , todėl spalva bus šiek tiek chromatines aberacijas.Dydis Tolerancijos (+/-2- 3cm ),svorio paklaida (+/- 10g)

Medžiaga Poliesteris, Oksfordo audinio ir poliesterio tinklelio
Prekės Pavadinimas ganyue
Funkcija 1 Vidinis brethable su softy padas
Funkcija Padėti šuo Swming Plaukti
NO TMPC019
Kilmės KN(Kilmės)
dydis S, M, L, XL
Sezonas Vasaros
2 funkcija Saugos Reflectiverip stdesign
Tipas Šunys
Spalva Mėlyna, Oranžinė, Žalia, Raudona, juoda
3 funkcija Tvarkyti Kontrolės ir Soafty pagalvėlę kaklo
Stiliai Pet šuo, gelbėjimosi Liemenės Swming Drabužiai
Panaudota Mažas Šuo Vidutinio Šuo " Big Dog

Panašūs produktai