10vnt 3D Drugelis Nagų Dailės Kristalų, Cirkonio Karšto Pakabukai Bowknot Meilės Sparnų, Vinys, Kniedės Papuošalai Apdailos Cirkonis Sumaišyti Diamond

€6.69

-14%

€7.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr "iphone" atveju 10.

Savybės:

Nagų Smeigės Rhinestones - Jūs gausite 10 Vnt aukštos kokybės įvairių drugelis nagų dailės stud kalnų krištolas žavesio, pakankamai patenkinti savo "pasidaryk pats" nagų dailės apdailos poreikius.Išskirtinį drugelis nagų žavesio leidžia jūsų nagai atrodo labiau rafinuotas ir subtilus.

Graži Forma - Sukurta su įvairių formų ir įvairių ryškių spalvų, ateina su cirkonio ir brangakmenių, subtilus bei akį traukiantis atrodo, nereikia eiti į nagų salonas ir jūs galite diy jūsų nagų dailės papuošalai namuose.

Lengva Naudoti - Taikyti šiek tiek klijų ar nagų gelio ant jūsų gamtiniai arba dirbtiniai nagai su nagų šepetėliu, ir tada pasiimti savo mėgstamą drugelis nagų žavesio jūsų nagai su tinkamo įrankiai, sukietėti ji su UV arba led lempos ir taikyti sluoksnis nagų gelis geriau apsaugos ir ilgalaikį spalvų poveikis, tai tik užtrunka kelias minutes, kad jūsų nagų išvaizdą daugiau gražių ir žavinga. (Klijai ar nagų gelis nėra įtrauktas.)

Išskirtinį Dovana - galite lengvai gauti labiausiai ponios " naudai, tinkamą siuntimo į jūsų mama, sesuo, draugė, draugai ir daugiau, geras būdas padaryti juos laimingus.

Multi-Funkcija - Sumaišyti nagų žavesio smeigės yra geras ir profesionalus nagų salone ar namuose, taip pat galite naudoti juos padailinti savo nagų dailė, rankdarbiai, rūbai, avalynė, juvelyriniai dirbiniai, telefonas, krepšys, gitara, taurės, korteles, ir daugiau.

Pakuotė:

10vnt Nagų Smeigės

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Mezerdoo
Medžiaga Lydinys, Cirkonis
Stilius Nagų Blizgučiai
Svoris 50g
Specifikacija 1705-1720
Vienetų skaičius Combo
Kiekis 10vnt
Bendroji Masė 10
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Numeris sp0403

Panašūs produktai