10g/Maišas 3D Vaisių Nagų Dailės Skiltelės Vaisių Gleives Reikmenys/Pakabukai Polimero Molis/DIY Nail Art Ženklu Rinkinys, Akrilo Nagų Dailės Gabalas Vaisių

€0.77

-50%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: manikiūro tiekimo, daug polimero molis, polimero molis cukranendrių žalia, nagų technikas prekių juoda, dh nagai, 12v flasher relė, akrilo nagų, nagų wrap, nagų dažų rašiklis, derva n nagų dailės reikmenys.

Pakuotė: Ateina su 1 maišelį nagų dailės griežinėliai.Įvairių modelį nuotraukas rodyti

Mielas Forma ir Ryškios Spalvos: Multi-dizaino, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Galite sukurti begalinis mielas nagų dailės stilių, kad jums daugiau, žavinga ir patraukli .

Aukštos Kokybės& Great Value: Pagamintas iš aukštos kokybės dervų ir pigmentų, saugus naudoti nagų ar odos.Ilgis: apie 3-5mm.Storis: 2-3mm.10g, didelis kiekis nagų skiltelės universalus: nagų dailė, veido makiažas, auskaru priėmimo, mobilusis telefonas apdaila, gleives, todėl, amatų tiekimo.

Lengva naudoti: Tiny, minkštas ir mielas nagų dailės griežinėliai, tinka taikant gamtos ar netikras nagus su geliu, nagų lako ar naudojant gelio gruntas ant odos, laikyti skiltelės ilgiau.Galite pašalinti skiltelės lengvai su vandeniu ar makiažo, nagų dailės valiklis.

Plačiai Naudojimas: Tinka naudoti namuose Vinis "PASIDARYK pats" ir sukurti savo stilių.Svarbu nagų dailės apdailos gimtadienio, kaukė šalis, Helovinas, Kalėdos ir kt.Tai gana pasirinkimą naudoti "PASIDARYK pats", amatų, gleives aprūpinimą, telefono dėklas dizainas, mokykla, projekto ir t.t.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Zhou Nailart
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Svoris 10g
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Medžiaga Akrilo
dydis 3-5mm

Panašūs produktai