3PCS Nardymo Žiedas Povandeninio Plaukimo Baseinas Žaislas Žiedai Nardymo Žiedai Žuvų Žaidimai ir Vandens Sportas Vaikams ir Suaugusiems

€1.54

-30%

€2.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, nardymo ritės, baseinas vakuuminis, vandens sportas, lauko baseinas dušo, žalioji po vandeniu, baseinas plaukti, plaukti baseinas, paplūdimio žaidimai suaugusiems, kempingas, maudymosi baseinai.

3PCS Nardymo Žiedas Povandeninio Plaukimo Baseinas Žaislas Žiedai Nardymo Žiedai Žuvų Žaidimai ir Vandens Sportas Vaikams ir Suaugusiems

Savybės:

1. Specialaus dizaino, labai tinka nardymo mokymas: Tiesiog mesti nardymo žaislai į baseiną, laukti, kol juos grimzti į dugną, ir tada įdėti juos!Nardymo žiedas gali stovėti vertikaliai apačioje baseinas ir yra lengva suvokti.Puikus būdas pagerinti savo nardymo įgūdžius ir žaisti su draugais.

2. Lengva suvokti: nori kraštų lengva rankena nardymo žaislai nepakenks kūdikiui.Tinka vaikų rankas.Kai jie patenka į vandenį, jie bus greitai grimzti į dugną, todėl lengva vaikus plaukti, ir priimti žaislai.Glotnus dizainas krašto nardymo žiedas neturi nerimauti, kenkia vaikų mažomis rankomis, ir ryškių spalvų, kad juos lengva pamatyti vandenyje.

3. Puikios kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės plastiko ir aplinkai nekenksmingų dažų, kad paviršius yra lygus ir minkštas, saugūs ir ilgaamžiai, netoksiški ir beskonis, užtikrinant, kad jūsų vaikai gali žaisti ramiai.

4. Mokymo per gyva veikla: nardymo baseine rasti žuvų ratą, žaislai, vaikams, palaipsniui mokymosi, žinių ir įgūdžių, nardymas.Žaisti žaidimus gali skatinti vaikų susidomėjimą aktyvaus mokymo ir juos giliai įkvėpimo gyvenimą.

5. Prabangus dovanos: Tinka vaikams žaisti vonioje, paplūdimys arba baseinas.Tai taip pat puiki dovana kūdikių ant įvairių švenčių, todėl jūsų vaikas laimingas nardymo ir plaukimo patirtis.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Nardymas Žuvų Žiedas Žaislų Rinkinys

Medžiaga: Plastikas/Plastikas

Dydis: 20*14cm/7.87*5.51 colių (Vidut.)

Svoris: apie 153g

SPALVA: Spalva Atsitiktinis

Pakavimo sąrašas

3 * Nardymo žuvų žiedai

Prekės Pavadinimas AUKUK
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai