1Set Interactive " Playhouse Žaislas Vaikas, Bamblys Slėgio Išleidimo Rinkiniai Praktinių Pokštas Žaislas Miniatiūriniai Žaislas Smiginio Siurbimo Žaislas

€3.13

-24%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m16, snaiperis žaislas, m16 modelis, pistoletas snaiperis, pistoletas modelis, m4a1 žaislas, karabinai žaislas, m16 ginklas, ak47 žaislas, mūrinis ginklą.

1Set Interactive " Playhouse Žaislas Vaikas, Bamblys Slėgio Išleidimo Rinkiniai Praktinių Pokštas Žaislas Miniatiūriniai Žaislas Smiginio Siurbimo Žaislas

OOTDTY

Savybės: Lauko & Patalpų Konkurencingas Žaidimas: Tinka lauko arba patalpos konkurencinga žaidimai, taikomos bet kokių paviršių, tiesiog vieta ir mesti iš kitų smiginio siekiama ir pradėti žaidimą .

Taikomos Įvairios Asmuo: Taikoma įvairių žmonių, tokių kaip nedėmesingumas, ir autizmo, kuris gali gerokai pagerinti ir padėti kasdienį stresą ir dirglumą, ir pagerinti koncentraciją

Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš maisto klasės, aukštos kokybės silikono guma, netoksiškas ir ekologiškas medžiagas,BPA free, kurie yra saugūs vaikams žaisti.

Stresas reliever: Padėti sumažinti streso mesti ir pataikyti ant bet kokio paviršiaus labai išleisti savo spaudimą ir sekti nemokamai išvykstant.

Geriausias Pasirinkimas Vaikams & Suaugusiems: Tinka vaikams kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir geriausias pasirinkimas įtempių žaislai.

Specifikacija: Dydis Vienam Lėkti: 10 cm/3.94 colių

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro: 1PACK(12pieces) Smiginis Žaislas

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y

Panašūs produktai