Vaikų žaislas lėktuvo manevras putų ranka mesti sklandytuvas anti-rudenį boomerang berniukas lauko sportas lauko playset vaikams

€1.36

-24%

€1.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauko žaidimų aikštelė, vaikas lauke, žaidimas sportas, boomerang profesinės, bumas, žaidimo lauko, vaikas, lauko žaislų, boomf kortelės, vaikas aikštelė, furby prisijungti hasbro.

Gaminio spalva: įvairių spalvų siunčiami atsitiktinai, neturite pasirinkti spalvą! ! !

Gaminio dydis: 48*44CM, atitinkantis sparno ir ilgis! !

Kaip žaisti žaidimą produkto: yra du lizdus uodega, vienas už tiesioginį skrydį ir kita yra sūpynės! !Spalvos yra sumaišyti atsitiktine tvarka, ne pasirinkimas! ! !

Produkto funkcijos: ranka-mesti sklandytuvas priima naujas EPP medžiagos, kuri yra naujų dizaino ir mielas.EPP medžiagos yra lankstus, lengvas, atsparus rudenį, lengva nešiotis, ir lengva skristi.

Tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus / playing žolės / kvadratas.Bendrijos ir kt.Tai yra gera mokymo medžiagos tėvų ir vaikų.Nušvitimą!

Lėktuvo modelis komanda naudoja šį orlaivį mokyti vaikų mesti judesius.Jis gali skristi toli ir skristi sklandžiai, kurie yra charakteristikas, šis žaislas, siekiant pritraukti klientus.Medžiaga, naudojama žaislas yra ne įprastos putos, bet yra tamprus ir ne lūžus aukštos kokybės ELP aviacijos putų medžiagos. .

Rekomenduojame Amžius 12+y
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai