Naujas Karštos Moterys Anime Kojinės Mados Asmenybės Kūrybos Madinga Animacinių filmų Rožinė Gatvės Pora BF Ilgas Vamzdis Medvilnės Kojinės Laimingas Kojinės

€1.45

-38%

€2.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kojinės anime vyras, forma anime kojinės, kojinės beveidis anime, overknee anime kojinės, vyrai triko anime, kojinės anime boruto, hulk anime kojinės, favoritas anime kojinės, kėdė kojinės anime, kojinės įgulos anime.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Mūsų kojinės turi aukščiausią kokybę ir geriausią aptarnavimą.Stilingas dizainas, 100% naujas ir aukštos kokybės! {Sekti mūsų parduotuvės, jūs gausite daugiau kuponų.} {Jei jūs perkate tam tikrą sumą, kojines mūsų parduotuvėje, gausite netikėtą dovaną nemokamai, prašome perskaityti taisykles parduotuvės tinklalapį.} Produkto Aprašymas: Produkto Pavadinimą: Vaisių Kojinių Medžiaga: Medvilnė Dydis: Vienas dydis ES(35-41) Lytis: Moterys/Merginos Apie spalvų skirtumas: Dėl skirtumo tarp šviesos ir stebėti, spalva produktas yra šiek tiek klaidų.Ačiū.

Atsiliepimų: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Laimingas pirkinių!Ačiū už jūsų paramą!

Taikoma lyčių Moteris
Storis STANDARTAS
Funkcija Invisible/Docile /Skin-friendly/Breathable
Turtas Trumpos Kojinės
Seksualinio Pobūdžio No
Modelis Small flowers/fruits/plants
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kojinių
tinkamas sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens
Pakuotė OPP pakuotė
Modelio Tipas Spausdinti
Produkto amžiaus Suaugusiųjų
Svoris 45 g
Paslauga Dropshipping/Didmeninė/Mažmeninė Prekyba
dydis One Size
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Stilius Korėjiečių/Mada
Lytis Moteris
Kokybiškos Žakardo
Prekės Pavadinimas tyburn
Medžiaga MEDVILNĖS
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai