Vyrų, Moterų Glaudinimo Kojinės Slaugytoja Prevencijos Venų Medicinos Tinka Blauzdos Skausmas, Edema Slėgio Dviratį Kojinės Dropshipping

€2.39

-39%

€3.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suspausti kojinių.

Produkto Aprašymas

Prekės pavadinimas: glaudinimo kojinės

Dydis: S/M; L/XL

Medžiaga: 70% nailono ir + 30% spandex.

Apie chromatines aberacijas: Dėl skirtumo tarp apšvietimo ir monitoriaus spalvų produktas bus šiek tiek klaidų, ir faktiškai gautų, turi viršenybę.

Savybės: -Patogios, pralaidžios orui ir lankstus. -Padeda palaikyti raumenis, sumažinti spaudimą keliai, blauzdos ir pėdos.

Kodėl juos mylite?

1. Padėti sumažinti skausmą padų fascitas.Po suspaudimo dizaino, tai padeda sumažinti skausmą, palengvinti padų fascitas, kulno pentinas ir žandikaulio skausmas.Padeda stovėti ir vaikščioti skausminga.Suspaudžiant raiščių, mažina uždegimą ir pagreitina gijimo procesą.

2. Padėti užkirsti kelią arba sumažinti patinimas, padėti kontroliuoti patinimas, gerinant kraujotaką, pagreitinti pašalinimas iš ląstelių atliekos, ir sumažinti patinimą ir nuovargį, kurį sukelia sėdi arba stovi ilgą laiką.Jis idealiai tinka nėščioms moterims ir žmonėms, kurie sėdėti ar stovėti ilgą laiką, per kelionių ar darbo.

3. Sumažinti traumų riziką.Teikti papildomą spaudimą dėl paramos, siekiant stabilizuoti arka, kulkšnies ir raumenis, sumažinti raumenų vibracijos ir mikro -, ašarojimas, ir išvengti spazmų ir traumų.

Tinka minios:

1. Sportininkams ir aktyviems žmonėms užsiima sporto, bėgimas, žygiai, dviračių sportas, futbolas ir kitos veiklos. 2. Dažnai keliaujantiems, arba asmuo, kuris trunka ilgai-atstumas skrydžiai 3. Nėščioms moterims 4. Darbo medicinos seserys, mokytojai, statybininkai, virėjai, gamybos linijos darbuotojų ir viešbučio aptarnavimo personalas, kurie paprašyti atsistoti dažnai. 5. Darbas, kad reikia sėdėti ilgą laiką: biuro darbuotojams, vairuotojams, ir kt. 6. Žmonių, kenčiančių nuo venų išsiplėtimas, edema, padų fascitas ir kt.

Tyrimo kartų: vidaus arba lauko sporto, pavyzdžiui, bėgimas, sporto, dviračių, cross-country, badmintonas, krepšinis, futbolas.Žinoma, ji taip pat gali būti naudojamas kasdien dėvėti.

Priežiūros instrukcijos: mašina gali būti valomi su šaltu vandeniu.Nereikia baliklis.Nereikia geležies.Nėra sausas valymas.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Laimingas pirkinių!

Ačiū už jūsų paramą!

Funkcija Kvėpuojantis/ Sugeria Prakaitą/Mažina venų išsiplėtimą
Elemento Tipas Kojinės
Tinka scena Krepšinis, dviračiai, Track And Field, kt.
Prekės Pavadinimas tyburn
dydis S/M, L/XL
Modelio Tipas Spausdinti
Slėgio vertė 15~20mmHg
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis Moteris
Kilmės KN(Kilmės)
Kojinės Tipo Paslauga Suspaudimo Puskojinės/Sporto kojinės
Vienetų 1pc
Nepadori Nuotrauka No
Storis STANDARTAS
Paslauga Dropshipping/Didmeninė/Mažmeninė Prekyba
audinys 70%, Nailonas 30% Spandex
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens /Žiemos
Taikoma Kategorijos vyrų/moterų
Medžiaga Spandex, Nailonas
Pakuotė OPP pakuotė
Svoris 70g-80g

Panašūs produktai