2vnt Bauda Nerūdijančio Plieno Miltų Sifters Apvalių Akių Sietai Milteliai Colander Sifter Kepimo Įrankius, Virtuvės Įtaisą (60 Akių+40 Mesh)

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 80 akutėmis, , filtras, bauda akių kiaurasamtis, akių mikronų, miltų kiaurasamtis, smulkių akučių sietą, salotos šaukštas, 300 mikronų filtras, 200 mikronų filtras, lauke storag.

Aprašymas

Šis punktas yra 2vnt miltų sifters.Tinklelis yra vienodas, tai tinka sijojimo miltų ir kitų produktų milteliai,Tai nėra lengva sankaupas po to, sijojamos, ir tai yra daugiau pūkuotas,padaryti tortą ar sausainį kepti lengvai ir skonis daugiau skanus.Ir tai veikia todėl, duona, picos tešla, sausainiai torto.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis: x x x x x x x x x x 4.5 cm.

- Pagamintas iš nerūdijančio plieno, rūdims atsparus ir lengvas, bet stipresnis nei aliuminio ar ir yra ilgai išliekantis.

- Saugos ir ne skauda ranka, tiesiog jį praplauti tekančiu vandeniu arba nuvalykite jį drėgna servetėle valyti.

- Miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, migdolų miltus, kakavos ir kitų miltelių sudedamosios dalys greitai praeiti pro bauda tinklelio su lengva pasukti rankena.

- Puikiai tinka kepimo ir konditerijos darbą, pavyzdžiui, sausainiai, duona, keksiukai, picos, ir kt.

- Lengva naudoti, tiesiog įdėti miltų arba miltelių sifter ir purtyti jį.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x 60 Akies Miltų Sifter 1 x 40 Akies Miltų Sifter

Funkcija Įžuvinti
Kilmės AE(Kilmės)
Metalo Tipas Kita
Modelio Numeris 1

Panašūs produktai