304 Nerūdijančio Plieno Tinklelio, Skimmer Šaukštas Juostinėmis Šaukštas Riebalų, Aliejaus Voras Kiaurasamtis Kaušas Virtuvės Valgių Makaronai Deep Fryer Žetonų

€5.44

-35%

€8.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makaronai kiaurasamtis, deep fryer akių, fryer, naftos puodą kiaurasamtis, šaukštas sportas, colander makaronai, tvenkinys skimmer, skimmer šaukštas, atm skimmer, šokolado fontanas.

Ypatybė:

Skimmer Kaušas Materiall: 304 nerūdijančio plieno,

svoris: 190 - 220g,

dydis;38.5*13,5 cm 40.5*15.5 cm 42.5*17,5 cm 44.5*19.5 cm

Separatorius gali atlaikyti aukštas temperatūras, ir išplėstinio rankena gali užtikrinti, kad jūsų rankos yra saugiai toli nuo karšto aliejaus, naudojamas kepimui.

Skimmer Šaukštas Tuščiaviduriai anti-plikymo dirbti projektavimo, šiluminės izoliacijos ir anti-karčios, paviršiaus mano, apvalus ir švelnus,Kietos kniedės šaukštas rankenos ir šaukštu galva, yra nustatyta kietos kniedės, kuris yra stabilus ir tvirtas,

Skimmer Kaušas Litų skylę dizaino Mažų skylučių 3mm, naftos nutekėjimo ir sriuba daugiau švariai.Bauda Maisto Ir Spagečiai NEBUS Patenka Per Skyles, Skimmer Virimo Šaukštu greitai išsikrauna ir nebus užsikimšti su maistu.

304 nerūdijančio plieno juostinėmis šaukštas tinka filtravimo keptas maistas, Krevečių, Vištienos ar Carnitas, hot pot, koldūnai.

gugi tinklinėmis šaukštas Pritaikymas: namuose, restoranas, restoranas.

Pakuotė :

1 vnt

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris skimmer šaukštas
Tipas Colanders & Sugeriančio

Panašūs produktai