Sandėlyje 1PC Silikono Vienodo Tipo Kaukė talpinimo Kaukė Laikinai Įrašą Dulkėms Taršos atspari Kaukė Turėtojas Krepšiai Artefaktas

€2.50

-45%

€4.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deguonies kaukė, nosies kaniulę, krepšys deguonies, ambu maišas, balaclava kaukė, bioaoua kaukė, kartoninė kaukė, kompaktiškas kaukė, "PASIDARYK pats" kaukė, cpr vožtuvas.

Apie Pristatyti Laikas:

Mūsų produktai yra sandėlyje ir mes išsiūsime sklype per 24 valandas po užsakymo pateikimo.

Jei norite išsiųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti sandėlyje, Prancūzija.JAV Pristatymas paprastai užtrunka apie 4-9 dienų, Australija 7-14 dienų, Ispanija 7-15 dienų, Prancūzija ir Vokietija 5-12 dienų, UK 2-9 dienos

Produkto Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Žalia,Mėlyna,Balta

Modelis: Vienodo Tipo

Kiekis: 1Pc

Dydis: 19*16CM

Pastaba:

Prieš perkant, prašome patvirtinkite, kad gaminio spalva yra, jūs norite pirkti.

Savybės:

1.Silicio gelio Medžiaga:Pagaminti iš maisto kokybės ekologiška medžiaga, kaukės laikymo įrašas yra saugus ir bekvapį taip, kad jūs galite būti tikri, kad naudoti. (Be Kaukės)

2.NEŠIOJAMIEJI: Sulankstomas Dizainas, lengva nešiotis, padėti jums saugoti vienkartines kaukes bet kuriuo metu ir įdėti tiesiai į kišenę ar kuprinę.

3.Boilable ir disinfectable: Maisto kokybės silikono medžiagos, atsparios aukštai temperatūrai 230 °, dėvėti, atsparus ir patvarus, lanksti ir lankstus.

4.Standartinio dydžio yra tik tiek, kad pribaigti KN95 kaukė.

Pakuotės inclulding:

1*Kaukė Saugojimo Dėžutė

Prekės Pavadinimas YOUKANGLIDUN
Medžiaga ABS & TPR

Panašūs produktai