1PC Naktį Įtvaras Pėdos Galūnių Stabilizatorius Padų Fascitas Nugaros Kulkšnies Įtvaras Pėdos Lašas Galūnių Kulkšnies Įtvaras Parama

€4.83

-21%

€6.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lašas koja parama, bodysuit nude, ankl, 10 colių lcd ekranas, čiurnos įtvaras, 1080p lcd skydelis, bodysuit gotikos, abaja pardavimas, pėdos traumos, kulkšnies pėdos arba korekcijos įtaisas.

Ypatybė:

Tipas: Lašas Pėdos Įtvaras

Spalva: Juoda

Tinka: Kulkšnies Petnešos & Palaiko

Medžiaga: Spandex+Nailonas

Dydis: Vienas Dydis Tinka Labiausiai

Aprašymas:

1.Tinka Daugumai kūno tupes: Į padų fascitas įtvaras yra skirtas naudoti su arba į dešinę arba į kairę koją.Įvertinti perimetras iš čiurnos.

2.Protingas Dizainas: Naktį, įtvarai padų fascitas yra padengtas minkšta putų kamšalas paramos ir dirba pagal bendable aliuminio juostelės per keltį poziciją.Išlaikyti pėdų poziciją ir taisyti padėtį, minkšti kraštai jaustis lygi oda be kenkia odai, padeda sumažinti raumenų skausmą ir prieš ir po naudotis sukelti nukreipta.

3.Puikus Derinys: Pėdų padų fascitas masažo kamuolys smailas išorinis sluoksnis gali būti suteikia stimuliuojantį poveikį, padidinti kraujo apytaką, masažuoja raumenis, ir arka palaiko tinka basomis ir batai, puikiai tinka pėdų masažas.padeda sumažinti skausmą.

4.Reguliuojami Elastiniai Dirželiai: Atskiras elastingas dirželis wrap įtvaras .lenkimo metalo juostelės pagal ruožas ,pridėti daugiau paramos ir ruožas koją pritaikyti savo ruožas.

5.Ekonomiškas Komplektai: Padų Fascitas Naktį Įtvaras Pėdos Orthotic Palaiko Rinkiniai+ Arch Palaiko Arch Atramos, Padų Fascitas (1pair).Koja kostiumas yra skirta gydymui padų fascitas, kritimo koja, Achilo sausgyslių, pėdų traumų, ir ilgalaikis nuolatinis skausmas.Ji gali padėti palengvinti skausmą naktį su naktį.Pasiekti didelį poveikį padų fascitas paramą mažinant skausmą kojų.

Pakuotė:

1x Drop Pėdos Įtvaras (Ne Pora)

Medžiaga Spandex+NAILONAS
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Modelio Numeris CN688
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra

Panašūs produktai