Nešiojamų 2 in 1 Pet Lyginimo Vandens Butelis Maisto Indą Sudedamas Silikoninis Pet Dubenį Lauko Kelionių Šuo, Katė Feeder Cup Dubuo

€2.49

-41%

€4.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo, bowl cat, petkit, padengia šuns dubenėlyje, naminių šunų maisto saugojimo konteineris, KATĖ, pro šuns dubenėlyje, pop šuns dubenėlyje, automatinis katė finansuojančiojo laikmatis, šuo.

★SAUGUS ir EKOLOGIŠKAS MEDŽIAGAS: šunų maisto konteineryje ir vandens butelis, pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės ABS & PC medžiagos, BPA-free.Medžiaga yra 100% sveika jūsų augintiniai.

★Nepralaidi vandeniui DIZAINAS: Maisto kokybės silikono vandeniui pagalvėlė apsaugo nuo vandens nuotėkio, todėl jūs galite įdėti butelį į savo maišą, nesirūpindami, ar nėra nuotėkio.Gerai, plombavimo galimybė, jis gali apsaugoti maisto ar vandens išsiliejimo jūsų krepšyje ar bet kur.

★2 IN 1 PET VANDENS ir MAISTO TALPYKLOS: dual-naudoti pet vandens butelis yra suprojektuoti į dvi kameros - šuo vandens butelį ir maisto saugojimo konteineris, šis praktiškas dizainas užima minimaliai vietos, lauko ir kad mums patogu maitinti gyvūnus.Su dviem plačiai nagų snap dangteliai ant viršaus dangtelis, galite pilstymo užkandis arba pilant vandenį skubėti.Tai idealiai tinka įvairių veiklos lauke, ypač šuo vaikščioti ir keliauti.

★NEŠIOJAMŲ ir PATOGIAI: dual-naudoti pet vandens butelis yra reguliuojamas virvę, kad būtų galima pritvirtinti aplink savo riešą, arba kabinti ant kuprinės.Taip pat ir nešiojamų dydis tinka puodelio laikiklis, automobilis.Griovelio dizaino-tai patogu moterims turėti pastovų, ir jūs galite pašarų savo augintiniams, pagal suma per masto projekto.Tai bus puikus partneris dienų kelionę, lauko žygiai, kelionės ir netgi miško nuotykių.

★DIDELĖS TALPOS: dual-naudoti pet vandens butelis turi dvi kameras, 250g/7oz gebėjimus maisto, ir 350ml/12oz talpos geriamojo vandens.Kaip savo didelės talpos, nepakliūti už visą laiką bus galima.

★PASIDARYK pats:Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka jūsų augintiniui ir suderinti jį savavališkai

šuo butelis Raudona
Medžiaga Plastikiniai
Tomas 1000g
Elemento Tipas maisto produktų laikymo
Prekės Pavadinimas INZOOM BESTCHOI
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Tipas Šunys

Panašūs produktai