Sevich 100ml Amino Rūgštis Drėkina Veido Valikliu Porų Susiduria su Skalbimo Produktas Odos Priežiūros Anti Senėjimo Raukšlių gydymo Valiklis

€4.16

-50%

€8.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hoodi, blakstienų serumas vamzdis, rūgštis lsd, garnier mens veido plauti, 200ml bio oil, pardavimo derliaus produktus, rūgštinis valiklis, amino rūgšties valiklis, veido valiklis, medžio valiklis.

Veiksmingumo

Lengvas, gaivus, neriebų, gali pašalinti nešvarumus iš apačios raumenis, kad kiekvieną porų gera, kad oda visiškai švarus, ir užtikrinti sklandų drėgmės į odą, drėkina ir drėkina, tegul oda atsisveikinti su sausumas, sveiki atvykę į vandeningas odos!

Kaip naudoti

Po drėgno veido, Atidarykite dangtelį ir išspausti iš valikliu, Taikyti jį ant veido, švelniai patrinti veidą atgal ir fo rth su savo rankų masažas delica te burbuliukai, tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Pastaba

Odos priežiūros tik, negalima valgyti; Prašome įdėti t sausoje ir vėsioje vietoje, kad kūdikiams ir mažiems vaikams negalima liesti; nenaudokite jo, kai esate trejų metų amžiaus; Jei jaučiatės nepatogiai po naudojimo, prašome s top naudojant jį immedia tely, jį praplauti vandeniu.Vengti patekimo į Akis, jei netyčia patekti į akis.Prašome plauti jas dideliu kiekiu vandens.

Tipas Facial Cleanser
Komponentas amino acid
Naudoti Veidą Turtingas putų.nuvalyti odos nešvarumus
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Įtampa None
NET WT 100ML
Kostiumas Visų tipų odai
Prekės Pavadinimas sevich
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Pavadinimas Sevich Amino Rūgštis Veido Valikliu
Veiksmingumo Švelniai & Giliai valyti
Elemento Tipas Valiklis
Tinkamas amžius Neribojama.gilus valymas.balinimas
Lytis Moteris
Dropshipping Parama
Modelio Numeris Amino Rūgštis Veido Valikliu
Funkcija Drėkinamasis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai