Kilimų Kūdikio Motina Vaikų Flanelė kiliminė danga, neslidžios Laipiojimo Vaikų Motina minkštas Kambarį Plaukioja Šachmatų 4 žaidėjų Žaidimas Gyvūnų Kilimėlis

€5.30

-54%

€11.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šachmatų lenta, šachmatų dekoras, kilimų šachmatai, šachmatų papuošalai, gebenės lapų, vyskupas šachmatai, veidrodis skydelis, šachmatų rinkinys, tabla, šachmatų kilimas.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinės Medžiagos:Flanelė Dydis: 40 x 60cm / 15.7" x 23,6", 60 x 180cm / 23.6" x 70", 140 x200cm / 55.12" x 78.7".Modelis:Printed Naudojimas:Namuose, Grindų, Durų, Viešbutis

Dydis:

Medžiaga:

Naudojimas:

Kodėl verta rinktis mus ?

Saugu ir Patogu

Produkto Rodyti:

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.Sėkmės 2020 Dėkojame už jūsų apsilankymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip jūs matote pranešimą.

Prekės Pavadinimas youe švietė
Modelio Numeris D60
Vieta gyvenamasis kambarys
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, miegamasis, Lauko
Apdailos Stilius Animacinių filmų
Medžiaga Flanelė
Stilius Modernus
Modelio Tipas Animacinių filmų
Technics Mašina Padarė
Formos Rectangle
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Dizainas Wilton

Panašūs produktai