Suaugusiųjų Sekso Skysčio Gėjų Analinis Seksualinio Žaislo Tepimo Malšina Skausmą Be Šalutinį Poveikį, Padidinti Malonumą 10ml Nešiojamų

€4.98

-1%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaukė vyrų seksas, berniukas sekso žaislas, dėl gėjų, homoseksualūs vyrai, vibrat, masturb, gėjų apatiniai, sekso parduotuvė, mini sekso, dildo sekso žaislas.

Aprašymas: 100% visiškai Naujas ir Aukštos kokybės.Šalia nosies poziciją.Tinkamas naudoti.Produktas yra natūrinių mainų, o ne arti prie ugnies šaltinio ar deginimas.Puikiai tinka vyrams, ir moterims, ir viskas tarp.Specifikacija: Pagrindinis Ingredientas:Izobutilo Nitritas.Talpa:10 ml.Amžiaus Grupė:Suaugusiųjų.Įspėjimas: 1.Nelieskite odos. 2. Prašome likti nuošalyje nuo vaikų. 3. Jei jūs jį gerti , prašome gerti daug pieno ir nerija ir gauti gydytojo laiko. 4. Nereikia mums šio produkto, jei turite širdies problemų, diabeto ir ar aukštas kraujo spaudimas.Pastaba: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti.Paketą Sudarė: 1 * Lytis Skystis .

Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris rhj210602
Prekės Pavadinimas SI MI DA DANG
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Tepalai
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai