1pc 304 Nerūdijančio Plieno Skustuvo Laikiklis Vyrų Skutimosi Skustuvas Stovi Lentynoje, dantų šepetėlį Įkroviklio Lizdas Kištukas stalčiuko Vonios kambarys Kabliukai

€0.22

-38%

€0.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oclean pro x, vandenyno švarus x pro, oclean p1, oral b pulsonic, saulės dantų šepetėlį turėtojas, dantų šepetėlis braun, triušio dantų šepetėlis, oclean vienas, prabanga dantų šepetėlis, "panasonic" lizdas.

Paketų sąrašo: 1 x laikiklis

Medžiaga: nerūdijantis plienas Spalva: sidabrinė Dydis: 50*45mm Įrengimas: lipnios Savybės: - Lipnios: Ateina su pasižadėjimais, lipnios juostos, jums tiesiog reikia nuplėškite nugarėlę juosta ir klijuoti jį į norimą padėtį. - Aukščiausios kokybės: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ši medžiaga yra rūdžių įrodymas, atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus ir patvarus. - Daugiafunkcį: kabliukai gali būti naudojamas pakabinti savo skrybėlę, chalatas, chalatą, rankšluostį, klavišai, ir daugiau.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip skustuvo laikiklis, plug kabliukai arba telefono stovas. - Platus: Jis privalo būti namuose, virtuvėje, vonios ir daugiau. - Paviršiai: Tinka plytelės, stiklo, medienos, plastiko paviršius ir daugiau.Patarimai: - Prieš įdiegdami programą, atkreipkite paviršius švarus ir sausas. - Gali būti pakartotinai naudojamas.Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris nerūdijančio plieno Skustuvo Laikiklis
Nėra. Kabliukų 1

Panašūs produktai