4 Pakuočių Kablys sienos kabliukai Kabo kabliukai vonios kambarys organiTowel Kabliukai Lipnios Sienos Vienas Kabliukas, Nerūdijančio Plieno, Juodo Kailio Skraiste

€6.76

-22%

€8.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone atveju cloblock.

Unikalus juoda krovos procesas - rankšluosčių kabliukas yra subtilaus juodo paviršiaus ir yra paprastas ir elegantiškas, tinka papuošti jūsų vonios kambarys, miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, biuro ir daugiau.

Lengva montuoti - nereikia gręžti reikia!Tiesiog švaraus lygaus paviršiaus (netinka tapetai ar dažai sienų), tada nusausinkite, nuplėšti apsauginį sluoksnį iš lipnios plėvelės, ir tada klijuoti jį į norimą vietą.

Stiprus atsparumas dėvėjimuisi - Advanced klijai turi aukščiausios klampumo, todėl jūs neturite jaudintis dėl pinigų.Klijai gali būti taikomos įvairių paviršių, tokių kaip mediena, marmuras, keraminės plytelės, stiklo, plastiko, nerūdijančio plieno ar net metalo paviršių.

Platus taikymas - lipnios kabliukų gali būti naudojamas pakabinti chalatai, rankšluosčiai, paltai, drabužiai, vonios kambarys kamuolius, virtuvės reikmenys, kaklaraiščiai, šalikai, raktus ir pan.

Pamiršti, vinys, varžtai ir žvejybos reikmenys, kabliukai greitai ir lengvai pakabinti!Naudoti revoliucijos klijai prie daugelio paviršių, įskaitant plytelės, stiklo, metalo, lakas ir lakas.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: 5 cm

Pakuotės Turinys:

4 * kabliukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

Nėra. Kabliukų 4
Medžiaga PET+PE, Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris drabužiams
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai