Juoda Retro Pramoninės Oro Dušas Nustatyti Visišką Vario Karšto ir Šalto Kabo Sieninis Vonios Maišytuvas, Dušo Sistemos, Vonios, Vonios kambario Maišytuvas Bakstelėkite

€71.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skiltyje dušo, vonios kambario šviestuvas, bagažo vonios maišytuvai, maišytuvas kriauklei, vonios maišytuvas, universali juoda dušo galvutė, dušo sistema, duchas higienicas, vario maišytuvas, 10mm nerūdijančio plieno vamzdis.

Puikus susidūrimo meno ir amatų, su juoda pramonės stilius, nes pagrindinis elementas, tai dušo dušas yra suprojektuoti su juoda vario, metalo vamzdžių ir subtilus objektyvų žiedą rankenėlę.Tai beveik kaip išskirtinis kuriant asmeninį stilių.Gal tai yra tikroji juodoji dušas.

Mados paprastas telefono kūrybos vario vertus, didelis vandens plotas, vanduo yra stiprus, suderinti patogiai masažas patirtį.

Vonios maišytuvas, paleisti vandenį

Puikus susidūrimo meno ir amatų, su juoda pramonės stilius, kaip pagrindinis elementas

Ši dušo dušas yra suprojektuoti su juoda vario, metalo vamzdžių ir subtilus objektyvų žiedą rankenėlę.Tai beveik kaip išskirtinis kuriant asmeninį stilių.Gal tai yra tikroji juodoji dušas.

Paprasta dušo maišytuvas

Produkto nuotrauka:

Pastaba Prieš Pirkti:

Siekiant išvengti prarasti tiek mums, prašome užtrukti skaityti toliau prieš užsakymus: 1, Laivybos Žalą.Maždaug 1% sklypų bus sugadintas pakeliui.tai negali būti vengiama.Jei gavote pažeistą sklypas, neturi būti piktas.Rašykite man nuotrauką, ką gavote, Jūs gaunate tai, ką mokama.Nepamirškite Bendrauti su manimi. 2, Priskirtus Mokesčių.Visos Kainos nepadengia Užsakymą mokesčių, nei Importo Muitas.Nereikia gailėtis po to, kai yra apmokestinamos.Jei nesate tikri, apie mokesčių problemą, susisiekite su manimi prieš perkant. 3,Žemiau Situacijų, aš negaliu laivą iš: A, Brazilija, be CPF/CNPJ/PVM kodas.B, Be Telefono numerį.C, Be Teisingą adresą.D, Be Teisingą vardą, pavardę rusijos vartotojams. 4, Pristatymo Laikas: Įvairių laivybos metodai ateina su skirtingais pristatymo grafiką.Naudokite "Pridėti į Krepšelį" Mygtuką, bus išsaugoti kartu laivybos išlaidų už jus.

Susisiekite su mumis:

·Jei norite padaryti daug, kad arba sumaišykite užsakymus, Prašome susisiekti su manimi taikomos didmeninės kainos, laukiame jūsų užklausos. ·Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus,pls let me know, pirmas,todėl mes galime pasiūlyti jums laivybos nuolaida kai produktas.Pristatymas: ·Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresai, kuriuos TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. ·Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po išvalytas mokėjimą. ·Pristatymas bus visame pasaulyje per Jntprojektai.lt/UPS/FEDEX/DHL/EMS, ir pasakykite mums, kuris bus jums labiausiai tinka. ·Nuotolinio valdymo srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. ·Jūs turėtumėte patikrinti elementą, kai prekės pristatomos, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei būtina, tai yra labai vertinama.Garantija: ·Ateina su 3 metų gamybos garantija; ·Keitimasis informacija apie brokuotą prekę per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; ·Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.Atsiliepimai: ·Aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti; ·Prašome elektroniniu paštu man, prieš išvykstant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį; ·Tarptautinių Pirkėjai, Prašome Pastaba: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje, Tikimės augti su tavimi kartu, ir bus win-win partneriai.

Sertifikavimo CE
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Modelio Numeris 678313
Paviršiaus apdorojimas Juodas
Paviršiaus Apdaila Žalvaris
Prekės Pavadinimas Gotikos
Rankenų Dviguba Rankena
Kilmės KN(Kilmės)
Šalto/Karšto Vandens Kontrolės Tipas Dvigubas Laikiklis Dvigubas Valdymas
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Ilgalaikio Palaikymo Tipas
Funkcija Grindų Stovas Maišytuvai, Šalto ir Karšto
dydis <130mm
Stilius Klasikinis

Panašūs produktai