Naujas ZIWB0/B1/E0 LA-B102P nešiojamojo kompiuterio plokštę KOMPIUTERYJE lenovo b50-30 notebook intel N2830 N2840 CPU(naudoti ddr3L RAM)Bandymo gerai

€50.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 775 plokštės, lenovo b50 70, g41, nešiojamas kompiuteris lenovo plokštė, c602 plokštė, motiniškos valdybos 775, vario cpu heatsink, m2 ssd, "huawei" mate s pagrindinė plokštė, n4100.

Pastaba užtikrinti, kad jūs pirkėjas plokštės stabiliai veikia,atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus: 1. Pirma visų,prašome visus įdiegta aparatūra gerai, ar geros būklės,pvz., PROCESORIAUS,atminties,ekranas,LCD kabelis, HDD, ir t.t. 2 . Padalinti nešiojamojo kompiuterio ir įdiegti nešiojamojo kompiuterio, kai jūs turite atjunkite jį nuo maitinimo šaltinio,ar bus pagrindinės plokštės,PROCESORIAUS,atminties,ekranas sudegino ir kt. 3. Diegimo metu,prašome įsitikinkite, kad kiekvienas jungtis, įdiegta gerai, ar stabili. 4. Kai jums įdiegti aušinimo sistemos,aušinimo pasta ar specialių silikagelio rodyti kortelę,Northbridge ir CPU. 5. Galiausiai,patikrinkite, ar visi įrangos, įdiegtos gerai. Apie žinių įsitikinkite, kad elementas modelis yra suderinamas prieš užsakant. Turite tikslios dalies numeris plokštė keičiate;tai yra būtina siekiant išvengti grįžta,vėlavimą ir papildymo išlaidų. Jūs galite ne tik remtis modelio ir serijos numeris! Mes iš gamintojo gauti kryžius nuorodos ir suderinamumo informacija(taip pat kitų įvairių šaltinių);o mes darome viską, kas mūsų pajėgumo,mes negali garantuoti jos tikslumą. Jei nesate tikri,patikrinkite, ar su jūsų nešiojamojo kompiuterio gamintojas. Prašome, kad,remiantis numerį. Nuolaida mes galime suteikti jums labiausiai konkurencinga kaina,kad daugiau,kaina bus mažesnė. Mes padėsime jums sutaupyti transportavimo išlaidas,jei jums, kad yra didelis,taip pat didelis kad didelė nuolaida, pristatymas, jei DHL ar UPS. Kai jūs gyvenate atokioje vietovėje. DHL ir ups bus už papildomą mokestį,aš jums pranešti. Jei jūs negalite atsakyti į mane per 3 dienas,aš pakeisiu laivybos būdų, kaip AVS. Pastaba, nes perduoda oro transporto,todėl mes negalime pareikšti BIOS bateriją,plokštė gali naudoti senas motininės plokštės BIOS baterijos,jei jūs neturite BIOS bateriją ar tai yra blogai,prašome susisiekti su mumis. Ačiū.

specialios funkcijos Nėra
Borto Jungtys & Antraštė SATA Maitinimo Jungtis (- ų)
Kilmės KN(Kilmės)
Storage Interface Type M. 2(SATA)
Sertifikavimo Nėra
Formos Koeficientas Kita
Lizdo Tipas LGA 775
Modelio Numeris abay
Number of PCI 0
Support Memory Type DDR4
Chipset Gamintojas "Intel"
Onboard LAN WIFI 6 (AX)
Prekės Pavadinimas abay
Lustų rinkinys "Intel" H270
Prekės Būklė Naujas
Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Kokybės Sertifikavimo Nėra
Pakuotė Taip
Komplektacija Pagrindinėse plokštėse
PCI - E standards PCI - E 2.0
Su CPU Taip
Usage Scenario Buveinė
Prašymas nešiojamas kompiuteris
Back I/O Ports WiFi

Panašūs produktai