Jingsha X99MH M-ATX motininės Plokštės Rinkinys Su E5 2650L V3 Ir 4*16 GB DDR4 2133MHZ ECC REG RAM M. 2 SATA 3.0 Nustatyti, Combo

€312.70

-37%

€504.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xt 21b pro signalizacijos.

Jingsha X99MH M-ATX motininės Plokštės Rinkinys Su E5 2650L V3 Ir 4*16 GB DDR4 2133MHZ ECC REG RAM M. 2 SATA 3.0 Nustatyti Combo Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės!Paramos REG ECC serverio atmintį.Parama M. 2 NVME VSD.Tamprus didesnę patirtį.Visi kietieji kondensatoriai, baudos kūrinys, profesinis stabilumas.Elektros lizdas turi 8-pin, 24-pin maitinimo jungtis.

Jei jūs turite kitų reikalavimų, procesoriaus modelis ir atminties kiekis, jūs galite susisiekti su mumis ir mes bus padaryti pakeitimai jums (parduotuvė suteikia atmintis, CPU, vaizdo plokštė, SSD, MSATA, NVME M. 2, maitinimo, važiuoklės, ir tt..Galima.Klientas suteikia pilną mašiną, aksesuarai)

Nacionalinės mokesčių klausimais, prašome įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti muitinio įforminimo klausimais pagal save, ir mes ne lokys muitinės deklaracijoje išlaidos.Mes padėsime jums muitinės klirensas, kviečiame susisiekti su mumis, dėkojame už jūsų supratimą!

Jei yra kokių nors problemų, pirkėjas turi susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau po pristatymo data.Linkiu jums laimingų dienų!

Apie atrakinti turbo boost: Pirkėjų poreikį įdiegti BIOS patys.

BIOS nuorodą atsisiųsti: https://drive.google.com/file/d/1o7PwWR2Ho-g0W80e2pIDSSQoGyqR7_BT/view?usp=sharing Vairuotojo atsisiųsti adresas: https://drive.google.com/file/d/1TXe5v830UGLMbkx3jN9ZsZlF-N1V63dC/view?usp=sharing

Patarimai Siunta Mes procesą ir siųsti užsakymus nuo pirmadienio iki šeštadienio, todėl mes negalime teikti savaitgalį ar atostogų pristatymo.Mes laivas paketus į pasaulį per Jntprojektai.lt standartas,Visi užsakymai bus tvarkomi laiku ir išsiunčiami per 48 valandas.Standartinis pristatymas paprastai 12-35 arba 60 dienų pasaulyje Operatyvus pristatymas, per DHL / EMS.DHL: 3 - 9 dienomis, EMS: 7 - 22 dienomis Garantinio Aptarnavimo Kokybė, Jei produktas turi kokybės problemų per 15 dienų po to, kai jūs gaunate paketą, pateikite video įrodymas, kad GARANTIJA galite pateikti sprendimą patvirtinę problema.Jei yra kokių nors problemų, garantijos laikotarpiu, jums reikia Taisyti, susisiekite su mumis pirmą, tada imtis produktas, remonto Paslaugos, Remonto Centrą, Jei remonto centras negali išspręsti problemą,būtina grįžti produkto Kinijos gamyklos remonto.Pastaba: bet nekokybiška prekė, mes turime pilna garantija.Jei klientas suteikia man neigiamą atsiliepimą, įskaitant plokštė sudegino metu naudojimo ar netinkamo naudojimo, mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.Apie mus, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, be jokių ginčų.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus. (Dėl laiko skirtumo tarp šalių ir regionų, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes gauti el..) Q1: Kodėl spalvos plokštę gavau yra tamsesnis/šviesesnis nei foto?

A1: Mieli draugai, dėl skirtingų monitorių ir skirtingas šviesas, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Q1: Kodėl spalvą pagrindinės plokštės lizdą, gavau skiriasi?

A1: Mieli draugai, spalva lizdo dugno plokštė gali skirtis nuo partijų, tačiau tai neturės įtakos šio produkto naudojimui.Gaminiai yra nuolat optimizuoti ir modernizuoti.

Q1: Kodėl plokštė dydžio nuotraukoje skiriasi nuo plokštės dydis I matuojamas

A1: Mieli draugai, nes mes priemonę vertus, prašome leisti skirtumas nuo 1-3mm.

Q1: baterija plokštės nuotrauka, tai kodėl gi ne siųsti plokštė baterija?

A1: Mieli draugai, baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš vežimą, nes baterija yra uždrausta KN paštu ir pagal užsakymą.

Q1: aš jau sugrįžo produkto, kodėl gi ne duoti man grąžinti pinigus?

A1: Mieli draugai, prašome grąžinti prekes, be mūsų grįžti leidimo ar kitų instrukcijų.Bet kokio paketo siunčiami be mūsų žinios bus atmestas ir nebus keičiama.

Kilmės KN(Kilmės)
Skaičių M. 2 1
specialios funkcijos Nėra
Produkto Kategorija Kompiuterio Dalys
Prašymas Desktop
Pakuotė Taip
Skaičius PCIe x 16 1
Formos Koeficientas ETVB
PCI - E standards PCI - E 2.0
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Parama USB Tipas USB 2.0, USB 3.0
produkto savybės Pagrindinė plokštė
Lustų rinkinys "Intel" X99
Maksimalus Ram Talpa 128 gb
Atminties kanalo Dvigubas
Kokybės Sertifikavimo ce
Support Memory Type DDR4
Prekės Būklė Naujas
Back I/O Ports 6 x USB 2.0
Komplektacija CPU, RAM
Produkto Pavadinimas LGA 2011-3 SetMotherboard
Number of PCI 1
Usage Scenario Žaidimų, Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė, Dizainas, Video, Pramonės Kompiuteris, Darbo vieta, Serverio, MINI PC, Scientific Computing, 3-D Modeliavimas, Video Rendering, MaxCompute
Skaičius PCIe x 4 1
Modelio Numeris x99
Number Of Memory Slots 4
Lizdo Tipas LGA 2011-3
Onboard LAN WIFI (AC)
Chipset Gamintojas "Intel"
Storage Interface Type SATA 3
Su CPU Taip
Garso Kanalai 5.1

Panašūs produktai