4D Veido Kėlimo Massager Valcavimo Prietaisas Y Formos Ritininiai Sukasi Micro-dabartinė Vibracija Lieknėjimo Mašina Odos Kėlimo Tighte

€30.54

-30%

€43.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: microcurrent galvos massager, jack liftas, ritinio sneaker, jade roller, face lift juosta, rf kėlimo mašinos, massag roller, prostatos massager pasukti, anti-senėjimo mašinos, riebalų pašalinimas mašina.

4D Roller Massager Veido Valcavimo Prietaisas Y Formos Sukasi Micro-dabartinė Vibracija Lieknėjimo Mašina Kūno Odos Kėlimo Priveržkite

Ypatybė:

Du Y formos 360° besisukantis masažas roller dizainas: prisitaikyti prie viso kūno masažas, pavyzdžiui, veido, smakro, kaklo, krūtinės, pilvo, juosmens, rankų ir kojų, ir turi unikalią lieknėjimo poveikį.

Reguliuojamas aukšto dažnio vibracijos masažas: skatinti raumenų judėjimo, paspartinti skaidyti riebalų, kad būtų pasiekti vietos lieknėjimo ir formavimas, ekonomiškiau, sutaupyti laiko ir pastangų.

Veiksmingas mikro srovės impulso technika: siekiama dragos kanalai ir acupoint, limfos drenažas, ir gamina mikro bangų skatinti giliai į subcutis ir raumenys remonto odos elastinių skaidulų, glial audinių, ir sumažinti baudą linijas ir raukšles.

UV LED šviesos švitinimo: skatina kolageno regeneraciją, nužudyti odos bakterijų, be to, ji turi fluorescencinį detektorių poveikis ir gali būti naudojamas siekiant aptikti pinigų.

LCD smart ekranas, lengva skaityti ir atpažinti dabartinės veiklos būseną.

Kompaktiškas ir lengvas, ir įrengta nešiojamų audinio maišelis, jis yra patogus jums jį nešiotis visur.

USB įkrovimo dizainas, jums gali imti ji su kompiuterių, mobiliųjų maitinimo ir kitų elektroninių prietaisų, su USB, lengva naudoti.

Po paleidimo, 20 minučių be jokių veiksmų, ji automatiškai išsijungia.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Baterijos tipas: 2200mAh polimero ličio baterija

Įtampa: 3.7 V

Galia: 1W

Įkrovimo laikas: 5~6 valandos

Naudojant laikas: 6~10 valandų

Dydis: 16*9cm(Ilgis*Plotis)

Pakuotės Turinys

1 x Roller massager

1 x USB kabelis

1 x Nešiojamų audinio maišelis

Pastaba: Nėščioms moterims, vaikams, širdies sutrikimų, aukšto kraujo spaudimo, diabeto ir kitų pacientų, prašome laikytis gydytojo patarimas naudoti.Jei jums atrodo, odos skausmas ar kitų odos diskomfortą naudojimo metu, prašome nustoti naudoti.Neplaukite produktas su vandeniu, kad būtų išvengta trumpojo jungimo.

Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas LURNOFY
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Funkcija Kovos Raukšlių, Kėlimo
Kilmės KN(Kilmės)
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai